Dadaca e un el – sezonul 2 Netflix
Netflix a adaugat in Ajunul Craciunului un nou serial mexican tip telenovela care a urcat rapid in topul seriilor vizionate in Romania. Pe Netflix putem viziona seria de comedie pentru intreaga familie numita Dadaca e un el (El Niñero / The Manny).

Jimena (Sandra Echeverría) incearca sa pastreze ordinea in viata ei, crescandu-si cei trei copii insa in acelasi timp incearca sa obtina pozitia de presedinte al companiei la care lucreaza si sa ii faca fata celui care este aproape sa ii devina fostul sot. Dupa care il intalneste pe Gabby (Iván Amozurrutia) care pare sa devina dadaca perfecta pentru copiii sai.

In acest serial vom vedea actorii Sandra Echeverría (Uzurpatoarea – 2019), Iván Amozurrutia (Razbunarea Juanelor – 2021, Dorinta Intunecata – 2022), Diana Bovio (From Prada to Nada – 2011), Alexander Tavizon, Anthony Giulietti (At Midnight – 2023), Cassandra Iturralde (Diablero: Vanatorul de demoni – 2018), Moisés Arizmendi (Banuiala Inimii – 2022), Eugenio Montessoro (Sa invingi trecutul – 2021, Dragoste de garda – 2019), José María Torre (Salome – 2001, Marisol – 1996), Alfredo Huereca si altii.

Serialul a fost produs de La Granja TV Narrative iar filmarile au avut loc in Guadalajara Jalisco, Mexic. Primul sezon are 10 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 6.6 din 143 recenzii.

Detine indicele de popularitate IMDb 4.826 iar in Romania ocupa prima pozitie in topul celor mai vizionate seriale de pe Netflix, fiind urmat de show-ul stand-up Ricky Gervais: Armageddon (locul 2, a fost adaugat de Netflix in prima zi de Craciun) si serialul Viata mea cu baietii familiei Walter care ramane in top 10 seriale Netflix in mai multe tari la 3 saptamani de la lansare.

Dadaca e un el – sezonul 2 Netflix

In ceea ce priveste posibilitatea de reinnoire a serialului sau anularea acestuia, reprezentantii serialului nu au anuntat care sunt planurile insa, daca va avea succes la nivel international asa cum are in Romania, cu siguranta vom vedea cel putin inca un sezon.

Cert este ca serialul a lasat destul de multe intrebari fara raspuns, care ar putea fi acoperite in episoade noi.
The Manny este numele altor doua filme, unul canadian si unul german, insa acestea nu au legatura cu seria prezentata in acest articol.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.