Digi mareste traficul de net la 100GB
Digi Romania (RCS & RDS) a anuntat printr-un comunicat remis catre media-max.ro marirea cantitatii de trafic lunar la 100GB in retelele 4G si 5G incepand cu 1 ianuarie 2023. Aceasta modificare se va face automat pentru clientii Digi Mobil Nelimitat (persoane fizice) si Digi Mobil Business Nelimitat (persoane juridice).

Pana in prezent, traficul disponibil lunar era de 50GB in reteaua 4G si diferenta de pana la 80GB se putea utiliza in reteaua 5G. Acum, in ambele retele se vor putea utiliza, cumulat, 100GB.

In reteaua 3G se pot utiliza maxim 10GB, urmand ca diferenta sa se poata utiliza in retelele 4G si 5G insa reamintim ca Digi va inchide anul urmator reteaua 3G.

Pretul abonamentului Digi Mobil Nelimitat poate fi intre 2.5 si 5 euro, in functie de numarul abonamentelor.

In prezent, Digi are in derulare si o oferta prin care ofera 50% reducere la abonamentul de telefonie mobila timp de 6 luni la portarea unui numar din alta retea. Campania este disponibila pana la finalul lunii ianuarie 2023.

O alta oferta permite abonatilor sa beneficieze de 50% reducere la extraoptiunea Maxpak timp de 4 luni, fiind disponibila atat abonatilor noi cat si abonatilor existenti de televiziune prin cablu care activeaza aceasta extraoptiune. Oferta mai este valabila doar astazi.

Digi mareste traficul de net la 100GB

Tot recent, Digi a anuntat ca a devenit reteaua mobila cu cea mai mare acoperire din tara, conform Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare. In 2022, serviciile de voce mobile acopera 98.8% din tara.

Reamintim ca Digi a lansat recent si un serviciu mult asteptat de abonati, eSIM. Astfel, acum abonatii pot utiliza abonamentul de telefonie mobila fara a avea o cartela SIM fizica. Am mentionat pasii necesari pentru activare si conditiile de utilizare intr-un articol publicat anterior.

Voi ce parere aveti despre reteaua mobila Digi? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

29 COMENTARII

  • Reglează telefonul, ai probleme cu el sau du-te in agentie digi sa te rezolve.. Am fost la toți operatori, ca abonat, nu ca prepay, în ultimii 2 ani, au mărit aria de acoperire la greu, am semnal aproape peste tot 4-5 dungi semnal în 4G, volte peste tot, sunt șofer pe o firma de curierat asa ca am testat toate zonele pe unde umblu. Dacă cineva în țară asta spune ca are probleme cu semnalul lor în 4G atunci mănâncă …

   PS singura problema care am întâmpinat și am văzut ca s-a scris și pe aici este ca dacă suni din 4G volte în 4G fără volte pentru apel sa comute în 2G stai oleacă mai mult pana apelul este preluat, chipurile au renunțat la 3G voce care avea rată de preluare mai rapidă. ATÂT.

    • Maestre, rețeaua nu-i „varză”!
     Nu lucrez la Digi și nici nu-s fanu’ lor doar că depinde de zona în care îl utilizezi și eu știu o chestie:
     Înainte să îți faci un abonament de telefonie mobilă la orice dintre operatori poți cumpăra o cartelă prepay ca să testezi putere/intensitatea semnalului outdoor și indoor plus viteza la internet mobil în zona în care locuiești plus în zona unde îți faci veacu’.
     Hai să nu ne mai ***** pe noi cu vrăjeli și rahaturi pe care le aruncăm indiferent de situație în cârca operatorilor.
     Nici eu nu aveam semnal când mi-am făcut abonament la Telekom Romania Mobile în zona unde locuiesc!
     Dar ce? Am dat vina pe operator?
     Nu! Eu am fost de vină pentru că nu am testat cu un prepay înainte. Românu’ trebuie să își asume! Asta nu știm! Și înainte să critice, să învețe să gândească!

     • Alex ăla micu’,
      Ai dreptate in ceea ce priveste recomandarea ta cu cartela prepay insa lucrurile se schimba si pe parcurs. Eu am trecut de la Telekom la Digi si apoi la Orange deoarece primii doi operatori au avut semnal si ulterior n-au mai avut (nu vorbim de 2-3 zone ci de cateva judete in care pur si simplu nu puteam folosi serviciile). Mie Digi mereu mi s-a parut un operator slab pe partea mobila dpdv al semnalului, ca oferte mereu au avut cele mai bune preturi. Insa, am ramas la Digi cu TV + net pentru ca sunt foarte multumit si rareori am avut probleme.
      Pana la urma, niciun operator nu sta perfect in ceea ce priveste semnalul la nivel national, in unele zone stau bine, in altele stau prost. Insa, din ce am testat in multe zone din tara, Vodafone si Orange sunt mult peste Digi si Telekom (atat ca voce cat si ca date).

 1. Internetul este nelimitat – dar dupa Depasirea celor 100 GB dela 1 ian 2023 – viteza este la 256 kpbs downloadul – Oricum nu consumam mai mult de 5 ,10 GB lunar – eu sunt Multumit de toate servicile oferite de DIGI – telefonie Mobila imi merge destul de bine fata de alte zone 30 Mb down cu 12 Mb upload cand nu sunt in interior

  • Corect! Niciodată nu am depășit 50 de GB in 4G atâta timp cât YouTube și platformele de socializare în orice rețea de operator mobil au trafic „nelimitat”. Mai mult de 20 de GB lunar ca am programele de GPS pornite nu am consumat niciodată.

  • Dacă depășești acel trafic înseamnă că ori stai le ***** la greu (bați glaspapir pe pereți) ori te uiți la platforme online cu filme piratate sau ***** dacă faci hotspot. Nu ai cum sa depășești cu trafic normal 20GB (hai maxim 30 GB) într-o luna atâta timp cât YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp, Zoom, TeamViever, Skype și alte platforme dinastea au trafic NELIMITAT (ca să fie monitorizați) din partea tuturor operatorilor de astfel de servicii.

   Comentariu moderat

 2. E atat de bine, de nu mai vreau nici gratis! Am avut ceva timp si melcul era mult mai rapid. Cica au acoperire mai buna decat Orange sau Vdf! Da, si eu sunt John Biden!

  • Ma indoiesc ca Digi mobil sa aiba cea mai buna acoperire din tara,fata de traditionalii Vodafone ,Orange si Telekom,care nici ei ca sunt mai vechi au probleme serioase la calitatea de acoperire! De exemplu eu sunt pe Vodafone de 21 de ani si unde locuiesc eu in Vrancea,nu au acoperire buna,desi le-am facut nenumarate sesizari,nu s-a rezolvat mai nimica. De unde sa aiba Digi mobil cea mai buna ac
   operire. Sigur ralitatea din teren este altceva.

 3. Nu am înțeles niciodată cu acoperire semnal 98 la suta cu antena langa mine si sa nu pot suna ca nu merge,avand 4 linii semnal si nici internet 4G, avand semnal 4G pe telefon,cu ce incalzeste, ofertele lor,am văzut pe retele de socializare ca foarte multi se plâng,oare ei nu stiu ca au probleme la nivel national?

  • Pe telefon apar linii de semnal, deci este acoperire, insa nu garanteaza nimeni ca apelurile sunt ok sau ca functioneaza datele mobile. Eu aveam semnal peste tot cu Digi dar era inutilizabila reteaua, motiv pentru care m-am portat.