Data lansare Mortal Kombat 2021
Cel mai nou film Mortal Kombat (numit si Mortal Kombat 3) va fi lansat curand, in acest articol vom publica toate informatiile cunoscute despre acest film de la care fanii jocului au (din nou) pretentii foarte mari. Spunem „din nou” deoarece noul film reprezinta inca o speranta de a avea un film bun din universul Mortal Kombat.

Jocurile Mortal Kombat reprezinta una dintre cele mai cunoscute serii de jocuri, primul joc a fost lansat in 1992 bazat pe ideile lui Ed Boon si John Tobias, ambii fiind scenaristi la toate filmele Mortal Kombat, inclusiv noul film care va fi lansat anul acesta. Pana in prezent au fost lansate 22 jocuri Mortal Kombat, ultimul fiind disponibil din 2019 (Mortal Kombat 11). Mortal Kombat 11 a fost dezvoltat de NetherRealm Studios si publicat de Warner Bros. Interactive Entertainment (companie care detine NetherRealm Studios).

Cel mai nou film Mortal Kombat va fi disponibil din 16 aprilie in cinematografe si pe HBO Max (pe platforma online va fi disponibil timp de 31 zile de la lansare). Nu avem informatii cand/daca va fi disponibil si pe HBO GO, pentru a putea fi vizionat online si in Romania insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare.

Primul film Mortal Kombat a fost lansat in 1995 cu Christopher Lambert, Robin Shou si Linden Ashby in rolurile principale. Adaptarea a fost buna, chiar daca filmul nu a excelat la alte capitole, pe IMDB a obtinut nota 5.8 din peste 104.000 recenzii.

In 1997 a fost scoasa continuarea numita Mortal Kombat: Annihilation cu Robin Shou, Talisa Soto si James Remar, insa filmul a fost considerat un dezastru. Pe IMDB a obtinut nota 3.7 din 47.564 de recenzii, pozitionandu-se pe locul 78 in topul IMDB al celor mai slabe cotate filme. Desi exista intentia lansarii celui de-al treilea film, acest lucru nu s-a mai intamplat in acea perioada din cauza dezastrului celui de-al doilea film.

Data lansare Mortal Kombat 2021
Dupa 24 de ani, Mortal Kombat revine si exista sperante sa vedem un film decent din universul Mortal Kombat. Trailerul pare promitator si poate fi vizionat aici:

Noul film este regizat de Simon McQuoid iar din distributia filmului fac parte urmatorii actori: Lewis Tan (Cole Young), Jessica McNamee (Sonya Blade), Josh Lawson (Kano), Hiroyuki Sanada (Scorpion), Joe Taslim (Sub-zero), Tadanobu Asano (Raiden), Ludi Lin (Liu Kang), Mehcad Brooks (Jax), Chin Han (Shang Tsung), Max Huang (Kung Lao), Elissa Cadwell (Nitara) si altii.

Update 03.12.2021: Mortal Kombat este acum disponibil si pe HBO GO;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

 1. Se aude ceva cu disponibilitatea pe vreuna din platformele de streaming: netflix, hbo go? Am auzit si de Disney Plus. Desi nu am folosit, mi-as face abonament doar ca sa vad filmul asta. 🙂

  • Eu sper sa apara si pe HBO GO avand in vedere ca va fi pe HBO Max insa nu cred ca il vom vedea curand pe platformele disponibile in Romania, cel putin nu in minim 31 de zile de la lansare deoarece in aceasta perioada va fi pe HBO Max. Pe Netflix nu cred ca sunt sanse sa-l vedem din moment ce au ajuns deja la un acord cu HBO.
   Si eu sunt fan Mortal Kombat si sper sa-l pot vedea cat mai repede. Nu stiu daca cinematografele sunt deschise in perioada asta insa nu prea m-as duce in spatii inchise cu alti oameni avand in vedere situatia actuala.

  • Experienta e alta la cinema, din punctul meu de vedere.
   Poate atunci cand voi avea un televizor imens si un sistem de sunet suficient de bun, nu ma voi mai duce la cinema.
   Eu unul ma duceam cu placere la cinema inainte de pandemie, atunci cand era un film bun de vazut.