In vizor – sezonul 2 Netflix
In vizor (The Watcher – 2022) este una dintre cele mai noi productii adaugate de Netflix si in acelasi timp, una dintre cele mai vizionate.

Seria din SUA a fost adaugata pe 13 octombrie 2022 si este creata de Ian Brennan (Glee – 2009) si Ryan Murphy (castigator a 6 premii Emmy cu American Crime Story, The Normal Heart si Glee).

Seria prezinta un cuplu casatorit care se muta in casa visurilor lor insa totul se destrama atunci cand primesc scrisori de amenintare de la cineva care se semneaza The Watcher. Aceasta productie este bazata pe fapte reale, Derek si Maria Broaddus s-au mutat in noua lor casa din Westfield, New Jersey in iunie 2014 iar la 3 zile distanta au inceput sa primeasca scrisori semnate The Watcher.

Din distributie fac parte actorii Naomi Watts (nominalizata la 2 premii Oscar datorita performantelor din The Impossible si 21 Grams), Bobby Cannavale (castigator a 2 premii Emmy cu Boardwalk Empire si Will & Grace), Mia Farrow (Hannah and Her Sisters – 1986, The Purple Rose of Cairo – 1985), Terry Kinney (Billions – 2016, The Little Things – 2021, Oz – 1997), Henry Hunter Hall (Harriet – 2019), Isabel Gravitt si altii.

In vizor – sezonul 2 Netflix

In vizor are 7 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 6.7 din peste 14.000 de recenzii. In acelasi timp, se afla pe locul 7 in topul IMDb al celor mai populare seriale. Pe Netflix ocupa astazi prima pozitie in Top 10 seriale iar la nivel global are peste 125 milioane de ore vizionate de la lansare.

In vizor a fost lansata ca o miniserie, astfel incat cel mai probabil nu vom vedea sezonul 2 insa acest lucru depinde foarte mult daca ar mai fi ceva de mentionat din povestea reala.
Totusi, daca vor aparea noutati in acest sens, vom actualiza articolul.

Voi ce parere aveti despre noua productie In vizor? Considerati ca ar avea rost sa fie lansate episoade noi? Lasati un comentariu mai jos.

Update 05.02.2023: Conform reprezentantilor Netflix, In vizor va avea si sezonul 2;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII