De la zero / Barbatul din interior – miniserii Netflix
In acest articol vom mentiona informatii despre doua dintre cele mai noi si cele mai vizionate miniserii adaugate recent pe Netflix.

De la zero (From scratch – 2022) este o miniserie de drama din SUA filmata in Toscana, Italia si adaugata pe Netflix pe 21 octombrie 2022. Este bazata pe cartea lui Tembi Locke, From Scratch: A Memoir of Love, Sicily, and Finding Home.

De la zero prezinta povestea de dragoste dintre o americana care se indragosteste de un barbat sicilian in timp ce studiaza in Italia. Este o productie romantica, o poveste captivanta ce traverseaza granitele tarilor.

In aceasta productie vom vedea actorii Zoe Saldana (a interpretat rolul Gamorei in filmele Gardienii galaxiei), Eugenio Mastrandrea (A.C.A.B. – All Cops Are Bastards – 2012), Danielle Deadwyler (The Harder They Fall – 2021, Station Eleven – 2021), Judith Scott (Flightplan – 2005, The Santa Clause – 1994), Kellita Smith (Z Nation – 2014) si altii.

De la zero are 8 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 7.9 din aproape 5.500 de recenzii. Pe IMDb ocupa locul 13 in topul celor mai populare serii iar pe Netflix se afla astazi pe locul 2 in topul celor mai vizionate serii in Romania.

De la zero / Barbatul din interior – miniserii Netflix

Barbatul din interior (Inside man – 2022) este o miniserie misterioasa de drama si crime care prezinta un prizonier condamnat la moarte si o femeie retinuta intr-un subsol aflat sub o parohie pe masura ce destinele lor se intersecteaza.

Din distributia seriei fac parte actorii David Tennant (cunoscut pentru rolul principal avut in Doctor Who), Stanley Tucci (nominalizat la un premiu Oscar datorita rolului din The Lovely Bones), Dolly Wells (Bridget Jones’s Diary – 2001, Pride and Prejudice and Zombies – 2016), Lydia West (Dracula – 2020) si altii.

Miniseria Barbatul din interior a fost adaugata pe Netflix pe 31 octombrie iar astazi se afla pe locul 3 in topul Netflix al celor mai vizionate seriale in Romania. Are 4 parti iar pe IMDb a obtinut nota 6.6 din aproximativ 7.200 de recenzii.

Avand in vedere ca acestea au fost lansate ca serii limitate, nu vom vedea sezonul 2 pentru ele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII