Despre Laptopul Lenovo B50-30 cu procesor Intel 2.16, dual-core.

Laptopul Lenovo B50-30 este un laptop ce face parte din categoria low-cost. Totuși acest laptop este ideal pentru o utilizare standard. Mai exact, în cazul în care aveți nevoie de un asemenea dispozitiv pentru a naviga pe internet, pentru a asculta muzică, pentru a viziona videoclipuri sau filme, pentru socializare (facebook, G+, messenger etc.) sau pentru office, atunci este perfect.

Acest laptop se găsește la prețul de 1199 lei și beneficiază de garanție de 2 ani, plus posibilitatea de a o extinde. Laptopul se poate achiziționa de aici.

Lenovo B50-30 vă permite să deschideți zeci de tab-uri de internet odată, mai multe ferestre sau mai multe aplicații în același timp datorită memoriei ram de 4GB (DDR3).
Din păcate, placa video nu este una dedicată ci este un Intel HD Graphics. Dar având în vedere că nu este un laptop dedicat jocurilor, placa video este mai mult decât perfectă pentru activitățile menționate mai sus. În plus, aceasta este ajutată de procesorul Intel dual core cu o frecvență de 2.16 Ghz. Laptopul mai vine cu funcția VeriFace Pro ce folosește la recunoașterea feței utilizatorului și cu funcția Lenovo Energy Manager ce are ca scop optimizarea cât mai corectă a sarcinilor de lucru pentru a obține o autonomie cât mai mare a bateriei.

Despre Laptopul Lenovo B50-30 cu procesor Intel 2.16

Lenovo B5v0-30 mai vine echipat cu două difuzoare ce folosesc tehnologia Dolby Advanced Audio și cu un ecran HD ce are caracteristica Anti-glare, oferindu-i astfel utilizatorului o experiență unică în vizionarea filmelor și a videoclipurilor.

Încă un lucru important care nu trebuie neglijat este faptul că Laptopul Lenovo B50-30 vine cu Windows 8.1 pe 64 de biți preinstalat. Astfel, scăpați și de achiziționarea ulterioară a unei licențe sau a unui sistem de operare nou. Garanția laptopului este de 24 de luni dar se poate mări prin intermediul magazinului.

Mai multe detalii despre acest produs, cât și despre prețul actualizat găsiți dând click pe butonul de mai jos.

mai multe detalii despre produsele ce se gărsesc in articol

Iată câteva specificații tehnice ale laptopului Lenovo B50-30
Specificații tehnice

Tip procesorDual core
Model procesorIntel
Frecventa procesor2160 Mhz
Cache procesor1024 Kb
Tip DisplayLCD LED
Tehnologie displayHD
Diagonala15.6 inch
Funcție displayAnti glare
Rezoluție1366 x 768
Memorie RAM4 GB
Frecvență RAM1600 MHz
Tip memorieDDR3
HDD500 GB
Viteză RPM HDD5400
Camera Frontala0.3
Placa videoIntel HD Graphics (integrată)
Cameră webHD
Audio2 difuzoare Dolby Advanced Audio
Cititor de carduriDa
ConectivitateBluetooth, Wi-fi, RJ-45
USB 3.0Da, 1X
USB 2.0Da, 2X
Ieșire HDMI, VGADa, ambele
BaterieLi Ion 4 Celule
Greutate2.15 Kg
CarcasăPlastic
CuloareNegru
Tastatură numericăDa
Dimensiuni384 x 24.7 x 262 mm
Sistem de operareWindows 8.1 – X64
Nota produs calitate/pret9

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele