Discovery+ va fi lansat in Romania la Vodafone
Conform unui comunicat remis catre media-max.ro, Vodafone si Discovery au semnat un parteneriat prin care platforma de streaming Discovery+ va fi disponibila in Romania si in alte 11 tari.

Astfel, abonatii Vodafone din Europa vor putea beneficia de continutul posturilor Discovery pe noua platforma de streaming Discovery+. Platforma va fi disponibila abonatilor Vodafone din Romania, Ungaria, Cehia, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda si Islanda.

Presedintele si CEO-ul Discovery, Inc., David Zaslav, a mentionat urmatoarele:

Suntem incantati sa anuntam acest parteneriat care acopera mai multe teritorii si mai multe platforme. Relatia stransa pe care Vodafone o are cu clientii sai va oferi Discovery+ o dezvoltare solida, pe masura ce aducem aceasta destinatie a divertismentului inspirat din realitate clientilor europeni. Acordul cu Vodafone sustine strategia noastra la scara larga de a extinde distributia liniara pentru a oferi continutul nostru popular consumatorilor pe o multitudine de platforme si dispozitive.”

Parteneriatul presupune lansarea platformei Discovery+ si in Marea Britanie si Turcia insa doar abonatilor Vodafone de telefonie mobila iar in Marea Britanie nu vor fi disponibile emisiunile BBC despre istoria naturii.

Discovery+ va fi lansat in Romania la Vodafone

Discovery Plus va reprezenta una dintre cele mai mari platforma de continut relevant la nivel global, abonatii Vodafone vor putea viziona emisiuni si serii din diverse domenii precum lifestyle, natura, stiinta, IT & tech, crime, decoratiuni si amenajari, aventura si alte documentare calitative. Peste 100.000.000 de abonati Vodafone se vor putea bucura de platforma Discovery+.

Discovery+ se va lansa in Romania si in tarile mentionate mai sus pe parcursul anilor 2021 si 2022, vom actualiza acest articol cand vom avea informatii exacte pentru Romania.
De asemenea, vom mentiona in ce conditii (ce pret va avea si daca va fi inclus in anumite pachete) va putea fi utilizat Discovery+ de catre abonatii Vodafone (fosta UPC).

Asa cum a fost mentionat in comunicatul anterior, platforma de streaming Discovery+ a fost lansata astazi.

Voi ce parere aveti despre parteneriatul Vodafone si Discovery?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

22 COMENTARII

   • Depinde in ce conditii va fi oferit, poate va fi inclus in anumite pachete.
    Vodafone are parteneriate destul de interesante, au avut oferta si pentru abonament Netflix inclus un an, ceea ce nu prea ofera nimeni altcineva.

    • Oferta cu Netflix ”cadou” timp de 12 luni este inca valabila, dar conditiile de pe site difera foarte mult de realitate. De doua saptamani ma cert cu tot felul de operatori ai Vodafone, care incearca sa ma prosteasca pe fata, aburindu-ma ca de fapt se ofera numai 6 luni de Netflix la abonament de 14 euro/luna, desi oferta de pe site e scrisa in limba romana.

     • Buna ziua se oferă 6 luni gratuit de Netflix pentru clienți noi ,iar 12 luni de Netflix gratis pentru clienți care au deja un abonament de telefonie mobilă la Vodafone

  • In primul rand, repet faptul ca discutiile de pe articolul de zvonuri sunt la stadiul de zvonuri si atat.
   In al doilea rand, daca vei citi comentariile despre acest subiect, vei vedea ca sunt pareri personale ale celor care sunt angajati in discutiile respective. Nu ti-a garantat nimeni ca aceste posturi vor intra astazi la Vodafone.

 1. @marian Niste nesimtiti dom’le! Cum au promis asa ceva si nu s-au tinut de cuvant. Huo…
  Sa te fereasca D-zeu de unii! Asta este doar un canal de informare, nu poate promite nimic.

  • Exact. 🙂
   Probabil dansul se refera la discutiile unor cititori de pe articolul de zvonuri, acolo unde este un spatiu liber de discutie si fiecare poate scrie ce aude in stanga si in dreapta.

  • Noi nu putem garanta ca va intra un anumit program in grila Vodafone.
   Daca va referiti la discutiile unor cititori media-max.ro, de pe articolul dedicat ZVONURILOR, presupun ca intelegeti faptul ca tot ce se discuta acolo sunt zvonuri. Atunci cand informatia este confirmata de Vodafone, publicam un articol separat, asa cum am procedat mereu.
   Sper ca acum lucrurile sunt mai clare pentru tine.