Despre Tableta Serioux Surya Fun SMO10DC

Despre tabletă

Tableta Serioux Surya Fun SMO10DC este o tabletă oarecum modestă, dedicată în special utilizatorilor ce nu cer extrem de multe de la un astfel de dispozitiv. Fiind o tabletă ce se situează în categoria low-cost, nu are în dotare specificații hardware foarte puternice. Totuși, tableta este ideală pentru navigarea pe internet și pentru socializare.

Un plus pentru această tabletă este husa ce conține tastatură dedicată. Ambele sunt cadou la achiziționarea tabletei iar mai multe detalii găsiți aici.

Display

Tableta excelează la capitolul diagonală, aceasta având nu mai puțin de 10 inch. Display-ul este un LCD LED, Capacitive Multi-Touch ce vine cu o rezoluție de 1024 x 600.

Ram și Procesor

Memoria Ram de 1024 mb, de tip ddr3 îi oferă tabletei un plus de performanță. Chiar dacă pare destul de mare, memoria ram poate fi insuficientă uneori însă poate face față cu brio mai multor aplicații.
Acest lucru este susținut și de memoria flash de 8 GB. Această memorie fiind suficientă pentru instalarea mai multor aplicații.

Nici procesorul nu este unul mediocru însă tableta putea fi echipată și cu unul mai mare având în vedere display-ul care este destul de mare și care mănâncă destul de mult. Procesorul este un Allwinner A20, cu o frecvență de 1200 Ghz, dual core.

Tableta mai este echipată și cu un procesor grafic Mali 400.

Despre tableta Serioux Surya Fun SMO10DC

Camera principală și cea secundară 

Camerele web cu care e echipată tableta Serioux Surya Fun SMO10DC nu sunt extrem de bune însă sunt suficiente pentru socializare sau pentru apeluri video. Deci camerele pot fi folosite doar pentru socializare și nu pentru fotografii profesionale.
Camera principală este de 2 Mp iar cea secundară (cea din față) este de 0.2 Mp.

Conținutul pachetului

Tableta oferă destul de multe având în vedere că nu are un preț tocmai ridicat. În pachet vom găsi tableta, cablul OTG, cablul USB, încărcătorul și așa cum spuneam și mai sus, o husă cu tastatură inclusă.

Achiziționare

Tableta Serioux Surya Fun SMO10DC se găsește la prețul de 299.99 de lei dupa o reducere de 40% iar mai multe detalii găsiți apăsând pe butonul de mai jos.

mai multe detalii despre produsele ce se gărsesc in articol

 

 

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.