HGTV intra in grila Akta, momentan fara subtitrare

HGTV intra in grila Akta, momentan fara subtitrare – Astazi programul HGTV (Home and Garden TV) a intrat in grila de programe Akta atat in format SD cat si in format HD.

Programul HGTV a fost lansat in premiera in Romania fiind introdus in grila de programe de cablu digital Digi, dupa ce parteneriatul intre Digi si Discovery a fost reinnoit. Akta este al doilea operator din Romania unde intra HGTV. Momentan subtitrarea nu functioneaza pe HGTV atat in reteaua Akta cat si in reteaua RCS – RDS, raspunsul celor de a Discovery fiind ca lucreaza pentru a rezolva aceasta problema in cel mai scurt timp posibil.

In grila Akta a intrat HGTV SD pe pozitia 65 si HGTV HD pe pozitia 66. La Akta au fost introduse de asemenea recent programele Happy Channel HD, Food Network SD/HD, Nicktoons si TVR Timisoara.

Discovery a anuntat lansarea HGTV in Italia (ca program FTA, fiind disponibil si pe platforma de streaming dplay) incepand cu 2 februarie, urmand sa fie lansat si in alte 10 tari din Europa Centrala si de Est, printre care gasim inclusiv Ungaria si Serbia.

Kasia Kieli, presedinte Discovery EMEA a declarat: „Suntem entuziasmati sa lansam HGTV in Italia si dincolo de Europa Centrala, inclusiv in Romania, Ungaria si Serbia. Este un brand flagship fantastic ce furnizeaza o destinatie dedicata a fanilor care iubesc emisiunile de casa si restaurare. HGTV reprezinta de asemenea o oportunitate unica pentru partenerii comerciali si advertiserii sa fie conectati cu acest tip de audienta. Vom anunta urmatorile lansari in lunile ce urmeaza”.

Aceste lansari va creste audienta HGTV cu peste 100 de milioane de telespectatori furnizand acces la „destinatia finala a entuziastilor de casa si gradina”. In SUA, HGTV a fost liderul audientelor in randul femeilor intre 25 si 54 de ani timp de 12 ani consecutivi. HGTV a fost de asemenea lansat in Germania si Africa de Sud in 2019.

Voi ce parere aveti despre programul HGTV in grila Akta?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. “Super”

    A intrat subtitrarea. La pachet cu programe din 2014. Succes la inspirație de interioare învechite acum ca putem citi in limba romană !

    Basca, și dacă încerci sa o ignori tot îți fuge ochiul la ea în loc sa te uiți la detaliile din casa.

    Bravo Romani!