Destinatia – sezonul 4 partea a 2-a
Destinatia (Manifest – 2018) este printre cele mai vizionate seriale disponibile in prezent pe Netflix, desi a fost anulat de NBC dupa 3 sezoane, serialul a fost preluat de Netflix iar interesul generat arata ca aceasta a fost o decizie buna din partea reprezentantilor platformei de streaming.

Seria de sci-fi/drama urmareste vietile unor pasageri al caror avion aterizeaza cativa ani mai tarziu dupa ce a decolat, acestia vor trebui sa se reintegreze in societate.

Sezonul 4 arata cum moartea se apropie din ce in ce mai mult de pasageri in timp ce acestia devin disperati pentru a gasi o cale spre supravietuire. Un pasager misterios ajunge cu un colet pentru Cal care schimba tot ceea ce se stie despre zborul 828 si care se dovedeste a fi esential pentru dezvaluirea secretelor.

Serialul a obtinut pe IMDb nota 7.1 din peste 60.000 de recenzii iar astazi ocupa prima pozitie in topul serialelor disponibile pe Netflix si vizionate in Romania. Pe IMDb ocupa pozitia 30 in topul celor mai populare seriale. Scenariul serialului este asemanator cu cel al productiei de succes Lost.

Destinatia are in prezent 4 sezoane, primele episoade din sezonul 4 au fost lansate pe 4 noiembrie 2022, in numar de 10, ramanand astfel inca 10 episoade care vor alcatui partea a doua a sezonului 4. Sezonul 4 va fi ultimul sezon al serialului sci-fi.

Destinatia – sezonul 4 partea a 2-a

Este interesant de stiut ca sezonul 4 a fost anuntat pe 28 august 2021, aceasta fiind, probabil, o legatura cu numarul zborului pasagerilor, 8/28. Ulterior, prima parte a sezonului 4 a fost lansata pe 4 noiembrie, ceea ce reprezinta data la care zborul 828 a aterizat in New York, cu peste 5 ani si jumatate mai tarziu de la data la care zborul a parasit Jamaica.

Exista zvonuri conform carora partea a doua a serialului Destinatia va fi lansata pe 7 aprilie 2023, deoarece 7 aprilie a fost data la care avionul a disparut dupa ce a parasit Jamaica.

Totusi, acestea sunt doar speculatii, vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii oficiale privind lansarea ultimelor 10 episoade din sezonul 4. Intre timp, voi ce parere aveti despre serialul Destinatia / Manifest? Lasati un comentariu mai jos.

Update 09.04.2023: Partea a doua a sezonului 4 se va putea vedea pe Netflix din 2 iunie 2023;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII