Digi anunta a sasea editie Digi Days
Digi Romania (RCS & RDS) anunta lansarea celei de-a sasea editii a campaniei Digi Days, prin care ofera beneficii clientilor existenti. Operatorul aduce o modificare importanta acestei campanii comparativ cu ofertele anterioare Digi Days si anume ca oferta este dedicata doar abonatilor existenti, nu este disponibila si pentru clientii noi.

Abonatii Digi care opteaza pentru un serviciu nou, pentru o extraoptiune sau fac upgrade vor beneficia de 50% reducere la abonament timp de 6 luni, cu conditia de a opta pentru perioada contractuala de 24 de luni. Reducerea se va aplica in primele 6 luni.

Reducerea din cadrul campaniei Digi Days poate fi obtinuta doar optand pentru servicii noi / extraoptiuni / upgrade online pe site-ul Digi. Oferta nu este valabila prin alte metode de contractare a serviciilor (la sediu sau prin agenti de teren).

Digi anunta a sasea editie Digi Days

Este bine de stiut ca reducerea nu se aplica echipamentelor cumparate si nu se cumuleaza cu oferta pentru telefoane achizitionate in rate.
Campania Digi Days de anul acesta este valabila in perioada 8-14 mai 2023.

In prezent, operatorul are in derulare si urmatoarele campanii:

 • 50% reducere la abonamentul mobil la portarea unui numar din alta retea – oferta valabila pana pe 21 mai 2023
 • folosind voucherul reducere50, clientii noi vor beneficia de 50% reducere la factura in prima luna

Digi Romania este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din tara si ofera servicii complete de telecomunicatii (televiziune prin cablu sau satelit, internet fix, telefonie fixa, telefonie mobila si internet mobil).

Compania are in portofoliu si posturi de televiziune (Digi 24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi Life, Digi Animal World, Digi World, Film Now, Digi 4k, UTV, Music Channel, H!t Music Channel), posturi de radio (Digi FM, PROFM, Dance FM, Chill FM, Digi24 FM) si platforma online Digi Online (disponibila pe PC, smartphone, tableta sau smart TV).

Voi ce parere aveti despre campania Digi Days de anul acesta? Lasati un comentariu in secitunea dedicata de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

  • Din cate stiu, extraoptiunile nu sunt sub perioada contractuală. Ca au modificat clauzele contractuale, trebuie sa suni la ei. Anual, in octombrie renunt la extraoptiuni si astept black friday in noiembrie sa prind extraoptiune cu 50% reducere timp de 12 luni (de fapt 11 luni, ca daca prinzi luna a12a nu mai prinzi oferta de black friday

  • Dpmdv extraoptiunea Maxpack nu merita mai mult de 10 lei. Ce filme vezi luna asta pe un HBO, vezi luna urmatoare pe alt post HBO sau Cinemax si… viceversa. Nu sunt fan filme sa ma dau cu parerea cat de buna ar fi platfoma lor de streaming. Cu toate ca am extraoptiunea activa… niciodata nu am activat contul de streaming

  • Am abonament digital fara perioada contractuala la yoxo 19 lei pe luna, digi contract pe 24 luni din care 6 luni gratis, 18 luni 5 euro= 450 lei, yoxo 24 luni x 19 lei luna = 456, fara perioada contractuala, digi ofera 50GB, minute nationale nelimitat in retea si nationale nelimitat sms nelimitate in retea, 0 mesaje nationale, Yoxo ofera 50GB, minute nationale nelimitat minute in retea nelimitat sms in retea nelimitat PLUS sms national nelimitat, deci Avantaj mare yoxo fata de digi. Digi cu tot cu oferta lor cu 6 luni gratis ajunge ca pret =cu yoxo pe 24 de luni la digi cu perioada contractuala la yoxo fara perioada contractuala si cu mesaje nationale nelimitat , in schimb digi nu ofera mesaje nationale, in concluzie digi este mult sub yoxo.

   • Nu mai vb de tau digi …adminii de aici sunt fani inraiti digi…si imediat sar de **** in sus ca vb de rau (oricat de adevarat ar fi) . Mare grija 🙂

     • Leo . Pe acest site nici un admin nu este fan al nici unei firme de catv mobil etc. Dovada stau sutele miile de materiale facute despre toti operatorii. Daca eu las un comentariu despre un operator este o simpla parere personala. Nu am voie sa fac asta? Asa cum tu si altii va dati cu parerea asa pot si eu sa imi dau cu parerea am acest drept constitutional. Stii ce inseamna sa fii fan al unui operator ca admin al unui site? Daca eram fan al unui operator comentariile negative despre acel operator erau sterse. Au aparut toate comentariile tale pe acest site? Eu zic ca da. Asa ca nu ai dreptate. Parerea mea

     • Leo,
      Eu ti-am raspuns mai sus dar e plin internetul de persoane ca tine care nu aduc argumente si vor sa aiba fie un monolog, fie un dialog cu cei care sunt de aceeasi parere. Asta este de fapt jalnic si comentariile lasate cu „incearca sa se scoata”, „se vede de la mare distanta”, fara argumente solide.
      Sanatate!