Digi Back to school – upgrade gratuit la Fiberlink 1000
Digi Romania, cel mai mare furnizor de internet fix din Romania, vine cu o oferta interesanta cu ocazia inceperii noului an scolar. Campania se numeste Back to school iar conform celor de la Digi, abonamentul de internet trece in clasa urmatoare.

Prin noua oferta, Digi ofera clientilor existenti upgrade gratuit la abonamentul de internet, de la Fiberlink 300 sau Fiberlink 500 la Fiberlink 1000 timp de 9 luni. Asadar, in perioada octombrie 2021 – iunie 2022, pretul abonamentului de internet va fi 30 de lei pe luna (pentru abonatii Fiberlink 300) respectiv 35 de lei pe luna (pentru abonatii Fiberlink 500) chiar daca facem upgrade la abonamentul superior Fiberlink 1000. Totusi, este bine de stiut ca acest upgrade va prelungi perioada contractuala pe 2 ani, astfel incat diferenta de 15 luni va trebui sa platim la internet 40 de lei pe luna, pretul integral al abonamentului Fiberlink 1000.

Durata campaniei este 30 august – 12 septembrie 2021, astfel incat va trebui sa facem upgrade in acest interval daca dorim sa avem Fiberlink 1000 la pret de Fiberlink 300. Prin aceasta campanie, putem economisi urmatoarele sume:

  • abonatii Fiberlink 300 vor economisi 90 de lei datorita celor 9 luni gratuite
  • abonatii Fiberlink 500 vor economisi 45 de lei datorita celor 9 luni gratuite

Digi Back to school – upgrade gratuit la Fiberlink 1000

O alta informatie importanta este ca upgrade-ul trebuie sa fie efectuat exclusiv online, pe site-ul Digi. Daca solicitam efectuarea upgrade-ului telefonic la relatii cu clientii Digi sau intr-un punct de prezenta, nu vom beneficia de aceasta oferta.

Reamintim ca maine este ultima zi a unei alte oferte Digi numite Hai si tu in reteaua nationala. Prin aceasta oferta, persoanele care doresc portarea unui numar din alta retea pe un abonament Digi, vor beneficia de reducere 50% la abonament timp de 4 luni. Aceasta oferta este disponibila din 5 iulie 2021.

Desi majoritatea ofertelor Digi sunt destinate clientilor noi, aceasta este destinata doar clientilor existenti RCS & RDS.
Voi ce parere aveti despre cea mai noua oferta Digi?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU