Digi Days: zilele Digi revin de astazi
Digi Romania anunta rasplatirea loialitatii clientilor existenti prin (re)lansarea campaniei Digi Days pentru al 8-lea an la rand. Campania a inceput astazi si se incheie pe 19 mai 2024.

Digi Days este o oferta destinata clientilor existenti Digi, abonatii care opteaza pentru orice serviciu nou Digi vor beneficia de reducere la abonament 50% timp de 6 luni. Mai mult, reducerea se aplica si pentru extraoptiuni TV sau pentru upgrade-uri. Este bine de stiut ca va trebui sa optam pentru perioada contractuala de 24 de luni pentru a putea beneficia de aceasta reducere.

Reducerea mentionata mai sus se aplica inclusiv pentru serviciile mobile, nu numai pentru cele fixe. Ca exemplu, daca un client existent Digi are Fiberlink 500 (care costa 30 de lei pe luna in zonele urbane) si face upgrade online la Fiberlink 1000 (care costa 40 de lei pe luna), va plati timp de 6 luni 20 de lei pe luna iar restul lunilor va plati 40 de lei. Perioada contractuala se va prelungi pe 2 ani.

Oferta Digi Days este disponibila exclusiv online, fie pe site-ul oficial Digi, fie in aplicatia de mobil Digi Romania. Daca optam pentru un serviciu nou, o extraoptiune TV sau un upgrade in unul din sediile Digi, nu vom beneficia de reducerea de 50%.

Digi Days: zilele Digi revin de astazi

Oferta Digi Days revine in reteaua RCS & RDS, campania a fost lansata in ultimii 8 ani in fiecare luna mai. Desi nu exista diferente fata de anii trecuti, oferta este binevenita in cazul in care dorim sa facem un upgrade sau sa suplimentam serviciile Digi.

Reamintim ca in prezent Digi are in derulare si o alta oferta la portare prin care abonatii pot beneficia de 50% reducere la abonamentul mobil timp de 8 luni la portare in reteaua Digi.

Voi ce parere aveti despre ofertele curente disponibile in reteaua Digi? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

 1. Ce se întâmplă cu prețul la extraoptiunea Max Pack și Hbo Max activat, cu 50% reducere, prin operatorul Digi din 21 Mai,odata cu relansarea Max?

 2. La mine în oraș (care e municipiu) este oferta popular:
  FibreLink Popular – 17 Lei

  Fiberlink Gigabit Popular – 25 Lei

  Analogic Popular-21 Lei

  Digital Popular – 25 Lei

  OPTIM NELIMITAT RURAL – 13 Lei pentru 1 abonament și 11 Lei fiecare pentru 2 sau 3 abonamente. (În ofertă e specificat 15 Lei dar dacă descarci și citești oferta, se aplică reduceri)
  Dacă sunteți în afara perioadei contractuale puteți contacta oricare dintre servicii, inclusiv să treceți la internetul inferior sau la TV Analogic.
  Dacă sunteți în perioada contractuală puteți face upgrade și veți avea noile prețuri.
  Nu se poate face contract la relații cu clienții sau din cont, fie se merge la ghișeu fie se face o sesizare online din cont și veți fi contactat de un reprezentant.
  Se aplică și reducere de 50% 4 luni (6 în această perioadă).
  Puteți citi aici, dacă vreți:

  httpswww.digi.ro/oferta-rural

  Verificați dacă minusurile de la Fiberlink Popular sau Optim Nelimitat Popular față de ofertele normale sunt acceptabile pentru cazul vostru.
  Puteți verifica dacă localitatea voastră este inclusă la oferta Popular pe Digi.ro, logați sau nu, introduceți adresa și vedeți la TV sau internet ce ofertă este. La mobil nu apare oferta rural, dar dacă este la TV și internet este și la mobil.

 3. Eu sunt un abonat cu toate serviciile digi la maxim,tv,internet,telefonie.Intrebarea este dacă pot beneficia de vreo promoție de la digi ?