AXN White difuzeaza Chesapeake Shores
Chesapeake Shores (2016) este o drama din SUA bazata pe nuvela cu acelasi nume a lui Sherry Woods.

Rezumat serial Chesapeake Shores
Abby O’Brien (Meghan Ory) se intoarce in Chesapeake Shores in urma unui apel al surorii sale mai mici Jess (Laci J Mailey) care a terminat renovarea hanului la Eagle Point.

Pentru Abby, oraselul Maryland trezeste multe amintiri neplacute iar aceasta nu are timp de pierdut din cauza carierei sale care o tine mereu ocupata, a divortului si a celor doua fete de 7 respectiv 9 ani. Salvarea hanului de la faliment inseamna atat intalnirea cu familia ei dificila dar si cu Trace Riley (Jesse Metcalfe), barbatul pe care l-a parasit acum 10 ani. Initial, Trace pare a fi un obstacol insa ulterior devine un aliat si o noua sansa catre iubire.

Actiunea serialului Chesapeake Shores se desfasoara in jurul lui Abby, a dramelor nerezolvate fata de familia ei si procesul prin care acestia incearca sa isi rezolve problemele.

Rolul lui Abby O’Brien este interpretat de actrita Meghan Ory (Higher Ground – 2000, John Tucker Must Die – 2006, Intelligence – 2014),  iar din distributia serialului fac parte si alti actori precum Jesse Metcalfe (a jucat alaturi de Meghan Ory in John Tucker Must Die), Barbara Niven (The Rat Pack – 1998, A Perfect Ending – 2012), Laci J Mailey (Falling Skies – 2011), Emilie Ullerup (Sanctuary – 2008), Diane Ladd (nominalizata la trei premii Oscar), Treat Williams (nominalizat la trei premii Globul de Aur), Brendan Penny (The A-Team – 2010, I Love You, Beth Cooper – 2009), Andrew Francis (Final Destination 3 – 2006, The Invisible – 2007) si altii.

Cate episoade are serialul Chesapeake Shores?
Serialul are 36 de episoade structurate in 4 sezoane, difuzate in perioada 2016 – 2019. Chesapeake Shores a fost reinnoit si pentru sezonul 5, noul sezon va avea 10 episoade si se estimeaza ca va fi lansat in vara anului acesta.
Pe IMDB, serialul are nota 7.6 din peste 4.900 de recenzii.

AXN White difuzeaza Chesapeake Shores
AXN White va difuza Chesapeake Shores dupa cum urmeaza:

  • sezonul 1 – de luni pana vineri, de la ora 22:30, din 22 martie (vor fi difuzate cate doua episoade)
  • sezonul 2 – din 29 martie
  • sezonul 3 – din 5 aprilie

Nu ezitati sa va scrieti parerea despre acest serial in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU