Digi lanseaza noua aplicatie de mobil Digi 24

Digi lanseaza noua aplicatie de mobil Digi 24 – Digi se pregateste de lansarea aplicatiei de stiri Digi 24: Breaking News, stiri interne si externe. Aplicatia inca este in curs de dezvoltare (Early Access) si nu poate fi gasita momentan dupa numele sau in Google Play Store.

Digi urmeaza sa lanseze curand noua aplicatie de stiri Digi 24: Breaking News, stiri interne si externe, momentan aplicatia poate fi gasita in Play Store doar daca vom cauta dezvoltatorul (publisher-ul) Digi.Mobil, Pub:Digi.Mobil, fiind inca in dezvoltare. Aplicatia poate fi instalata si testata de catre utilizatorii dornici sa fie printre primii care testeaza experienta Digi 24 pe mobil.

Dupa ce instalam si deschidem aplicatia Digi 24, este necesar sa fim de acord cu termenii si conditiile expuse. In meniul urmator vom putea modifica setarile notificarilor push dupa cum urmeaza: Toate; Breaking news; Nici o notificare.

Aplicatia Digi 24 are in partea din stanga de sus sigla Digi 24 HD iar in dreapta – sus un buton live tv cu ajutorul caruia putem urmari transmisiunile live de pe Digi 24. In partea de jos a aplicatiei avem o bara de meniu cu urmatoarele optiuni disponibile:

  • Acasa
  • Top citite
  • Ultimele stiri
  • Cauta
  • Mai multe; Aici putem selecta subiecte in functie de domeniu (Politica, Economie, Sanatate, Externe, Sport, Evenimente, Justitie, Sci-tech, Magazin, Opinii) alaturi de alte optiuni precum Digi VOX, Stiri salvate, Stiri favorite, Preferintele aplicatiei si Despre;

Versiunea disponibila momentan in Play Store este Digi 24 1.0.1 (3) si este inca in curs de dezvoltare. Aplicatia functioneaza fluid, este foarte usor de utilizat si speram sa isi pastreze rapiditatea inclusiv dupa lansarea oficiala, atunci cand va fi instalata de catre un numar mult mai mare de utilizatori.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom vedea actualizari si noi optiuni pe noua aplicatie dezvoltata de Digi Mobil.

Digi 24 a anuntat zilele trecute adaptarea la programul de toamna, o noua grila de programe incepand de astazi, 07 octombrie 2019, cu emisiuni informative mai bine definite si stiri de calitate.

Voi ce parere aveti despre noua aplicatie Digi 24 marca Digi Romania si ce optiuni ati dori sa fie implementate pe viitor? Ii multumim lui Cristy pentru pont;

Update 09.11.2019: Aplicatia Digi 24 a fost lansata oficial astazi pe iOS si Android;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

    • In principiu asa este, sunt disponibile stirile publicate pe site-ul Digi 24, doar ca sunt permise si notificari tip push. Insa, acest lucru se putea activa si pe site-ul de mobil, nu era nevoie neaparat de o aplicatie in acest sens. Doar pentru a putea adauga la favorite stiri nu este suficient pentru a dezvolta o aplicatie.
      Poate cei de la Digi vor sa o dezvolte pe viitor cu multe alte optiuni.