Campanie de fidelizare in Pitesti la RCS-RDS

Campanie de fidelizare in Pitesti la RCS-RDS – RCS-RDS incearca sa aduca noi clienti aproape si clientii existenti.. si mai aproape. In Pitesti au lansat o oferta de fidelizare (mai mult sau mai putin publica, spun asta deoarece in Call Center nu se ofera momentan informatii privind aceasta oferta) in care clientii isi pot alege unul din urmatoarele beneficii:

 1. O tableta Wi-Fi sau 3G (modelele oferite vor fi, probabil, la fel ca in celelalte localitati in care s-au efectuat astfel de campanii: Wi-Fi – AllView City Life sau Samsung Galaxy Tab 3 Wi-fi si 3G: AllView AX4 Nano sau Samsung Galaxy Tab 3).

Tabletele wireless se ofera in urmatoarele conditii:

Primul tip de tableta wi-fi (AllView City Life): Gratis – daca avem internet fix + cablu tv + (telefonie fixa sau telefonie mobila), cu rata lunara 5 lei pe 24 de luni – daca avem internet fix + cablu tv, cu rata lunara 10 lei pe 24 de luni – daca avem (internet fix sau cablu tv) si (telefonie fixa sau telefonie mobila).

Al doilea tip de tableta wi-fi (Samsung Galaxy Tab 3 Wi-Fi): Gratis – daca avem internet fix (Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000) + cablu tv digital + (telefonie fixa sau telefonie mobila), cu rata lunara 15 lei pe 24 de luni – daca avem internet fix + cablu tv + (telefonie fixa sau telefonie mobila), cu rata lunara 20 de lei pe 24 de luni – daca avem internet fix + cablu tv, cu rata lunara 25 de lei pe 24 de luni – daca avem (internet fix sau cablu tv) si (telefonie fixa sau telefonie mobila).

Tabletele 3G se ofera in urmatoarele conditii:
Primul tip de tableta 3G (AllView AX4 Nano, se ofera cu sim diginet mobil): Gratis – daca avem internet fix + cablu tv + (telefonie fixa sau telefonie mobila), cu rata lunara 5 lei pe 24 de luni – daca avem internet fix + cablu tv, cu rata lunara 10 lei pe 24 de luni – daca avem (internet fix sau cablu tv) si (telefonie fixa sau telefonie mobila).

Al doilea tip de tableta 3G (Samsung Galaxy Tab 3, se ofera cu sim diginet mobil): cu rata lunara 5 lei pe 24 de luni – daca avem internet fix (Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000) + cablu tv digital + (telefonie fixa sau telefonie mobila), cu rata lunara 20 de lei pe 24 de luni – daca avem internet fix + cablu tv + (telefonie fixa sau telefonie mobila), cu rata lunara 25 de lei pe 24 de luni – daca avem internet fix + cablu tv, cu rata lunara 30 de lei pe 24 de luni – daca avem (internet fix sau cablu tv) si (telefonie fixa sau telefonie mobila).

 1. Pentru internet fix (DigiNET) sunt doua variante pe care le putem alege:
 2. Reducere 50% la abonament pe 4 luni.
 3. Livrarea unui router wireless in custodie, fara sa platim vreo suma, practic este gratuit insa ramane proprietatea companiei RCS-RDS

Pentru cablu tv (DigiTV) sunt trei variante pe care le putem alege:

 1. Livrarea unui decodor in custodie, fara sa platim vreo suma, practic este gratuis insa ramane proprietatea companiei RCS-RDS
 2. 50% reducere pe 24 de luni la extraoptiunea HBO Maxpack
 • 50% reducere la abonamentul TV pe 4 luni (Analogic, Digital sau Digital Special)

Pentru telefonie fixa (DigiTEL) exista trei variante pe care le putem alege:

 1. 50% reducere la abonament timp de 12 luni
 2. Livrarea unui telefon fix Dect in custodie, fara sa platim vreo suma, practic este gratuis insa ramane proprietatea companiei RCS-RDS la pachetul DigiTEL National
 • 50% reducere pentru 4 luni la abonamentele DigiTEL National sau DigiTEL In Familie

Pentru telefonie mobila exista o singura promotie pe care o putem alege:

50% reducere la abonament pe o durata de 4 luni (cu exceptia pachetului DigiMOBIL Optim Nelimitat).

Putem sa alegem o singura varianta de la punctele 1. sau 2., nu este posibil sa alegem doua beneficii.

Foarte important este ca se prelungeste contractul pe 24 de luni (era un lucru de asteptat, compania incearca sa-si pastreze clientii prin aceste promotii).

Momentan oferta este disponibila doar prin agenti comerciali de teren insa se presupune ca disponibilitatea va avea loc si in sediile RCS-RDS.

Asteptam insa o oferta disponibila in mai multe orase(in trecut au fost disponibile astfel de campanii si in Bucuresti, Craiova, Timisoara, Iasi, Brasov), de ce nu national si mai complexa (cu televizoare performante, laptopuri si telefoane mobile).

Update: Oferta cu tableta este disponibila si in Brasov si Craiova, exista zvonuri ca ar fi valabila si in Bacau si Targu Jiu.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

 1. Praf in ochi tableta asta de la RDS incearca si ei sa tina de clienti cum pot si pe cei vechi carfe sunt liberi de contract sa-i ademeneasca.Eu sunt tare multumit am trecut cu totul la Telekom adica telviziune internet si telefon fix si sunt tare multumit am scapat de avariile frcvente la intenetul de la RDS.Deja de la mine de pe scara au inceput sa se debranseze de la RDS si sa se mute la Telekom tocmai sa scape de avariile foarte dese si care nu se repara decat pt. o scurta periaoada de timp.Nu fac reclama Telekom dar sunt cei mai buni acum pret calitate si au in pachet si toate Discovery pe cand RDS au inventiile lor de Digi World, ne culturalizeaza ungurul cum vrea el.

  • Ai partial dreptate. Daca te referi la tabletele AllView, intr-adevar sunt de o calitate destul de slaba, dar nu platesti prea mult pentru ele ca sa ai pretentii. Daca nimeresti una Samsung, alta-i viata. 🙂

   Iar cat despre posturile Digi (World, Life, etc.) eu sunt de parere ca sunt o reusita, dupa esecul cu Zece TV, ma asteptam sa fie un esec si acestea, insa am fost placut surprins.

   • Ti se pare ca sunt reusita pt. ca nu ai mai vazut posturile Discovery de mult timp in afara de Digi World care mai da cate o emisiune buna din cand in cand si aia veche si vazuta pe alte posturi de profil gen National Geographic mai de mult restul sunt junk nu imi pare rau deloc de alegerea facuta cu Telekomul nu am pierdut nimic interesant mutandu-ma de la RDS

    • Mi se par mai reusite pentru ca m-am uitat ani la rand la majoritatea posturilor Discovery si m-am saturat de aceleasi reluari, aceleasi emisiuni si nimic nou. Intr-adevar, raman in continuare in topul posturilor tv datorita calitatii emisiunilor, dar daca eu vad si acum aceleasi emisiuni ca si atunci cand aveam 16-17 ani, atunci inseamna ca au ramas putin in urma.

     • Pai unde le mai vezi acum daca zici ca esti abonat RDS? Iti spun cu siguranta ca au emisiuni noi si bune fata de atunci cand l-au scos astia de la RDS din pachet.As fi platit mult in plus numai sa le fi avut in pachet extra si nu m-as mai fi mutat de la ei dar pana la urma e bine ca s-a spart monopolul RDS in Pitesti sa mai stie si ei de concurenta sa nu mai faca ce vor ei

 2. Buna ziua.
  Eu inchei contracte la rcs-rds pentru tableta. Oferta este valabila pentru cei care incheie un contract nou pentru serviciile de cablu net si telefonie. Acestia nu platesc pentru tableta. Avem si alte modele pentru care se plateste o diferenta timp de 2 ani (pana in 30 de lei este suma maxima).
  Cei care doresc sa incheie un contract ii astept cu informatii la 0764.217.543

 3. Salutare fidelizarea se face pentru ca vine TELEKOM cu fibra in PITESTI. Serviciile vor fi superioare fata de RDS calitatea fiind mult mai buna iar preturile cu 20% mai mici din sursele noastre vom avea Net 200 MB cu WiFi Gratis si TV Cablu la 49 lei /luna si optiune cu net de 1000 MB iar pe digital peste 130 canale

  • Salut,

   Suna foarte interesanta si avantajoasa oferta Telekom. Ceva detalii de cand ar fi disponibila? Daca ai si detalii privind oferta completa Telekom care va fi disponibila in Pitesti, nu ezita sa share-uiesti si cu noi aceste informatii. 🙂

  • Daca e asa abia astept Telekom-ul eu i-am vazut ca sunt tare activi lucratorii de la fostul Romtelecom au fost chiar si pe scara mea i-am vazut ca umblau la tabloul de pe scara, si daca mai au si toate posturile Discovery in portofoliu cu siguranta ma mut la ei poate sa fie si mai scump abonamentul ca tot ma mut, mi s-a luat de avariile astura de la RDS care vin sa repare la cineva si mai stica internetul la inca 3 apartamente.Dar cel putin in oras la noi nici astia de la RDS nu stau degeaba neavand infrastructura subterana precum Telecom-ul s-au apucat sa distruga tot orasul sa-si faca si ei infrastructura subterana si acum orasul e de zici ca a fost bombardat numai transee si unde au sapat nu au mai adus la starea initiala terenul l-au lasat asa morman sunt de sunt de rahat.Abia astept sa vedem ce oferte au cei de la Telekom

 4. Sa fidelizeze pe ma-sa, mama lor de banditi cu RDS-ul lor in multe orase sunt monopol si deasta fac ce vor daca ar mai fi fost inca o firma cum e la Mioveni ma mutam in secunda urmatoare si acum simt lipsa posturilor Discovery rahaturile lor de Digi nu se compara cu Discovery nu mai zic de avarii o data pe saptamana au avarii,cel putin la mine in bloc, si strica si televiziunea si internetul cand ti-e lumea mai draga.Au ajuns de rahat RDS Digi cum le-o spune.

  • Imi pare rau ca ai aceste probleme cu RDS-ul, legat de posturile Discovery se pare ca nu au vreun gand sa le reintroduca in grila iar in ceea ce priveste avariile, depinde de zona. Eu sunt tot abonat RCS-RDS si anul trecut am avut vreo 3 avarii in total care s-au rezolvat in aceeasi zi. Orice problema ai cu ei, daca nu vei gasi o solutie mai rapida, te rugam sa ne-o detaliezi pentru a putea gasi o solutie. Valabil si pentru alti operatori, nu numai la RDS.