Telekom ofera extraoptiune gratuita o luna clientilor business
Telekom Romania ofera o luna gratuita clientilor business existenti pentru extraoptiunea de servicii de telefonie mobila si internet mobil, gratuitatea aplicandu-se pentru toti clientii business cu planuri tarifare limitate.

In contextul pandemiei cauzate de noul coronavirus, Telekom Romania ofera persoanelor juridice (clienti business) o lunga gratuita pentru extraoptiunea de voce si date mobile, aceasta fiind o masura pentru a ajuta companiile a caror activitate a fost oprita pe parcursul situatiei de urgenta. Aceasta masura poate sprijini companiile sa lucreze de acasa, conform reprezentantilor Telekom.

Extraoptiunea se poate activa din platforma MyAccount Telekom, fara perioada contractuala si fara costuri suplimentare. Optiunea se va dezactiva automat urmand sa se revina la beneficiile anterioare.

In plus, Telekom prelungeste oferta pentru clientii business noi conform careia, la portarea unui numar, optand pentru pachetul Freedom 5, sunt oferite 6 luni gratuite la abonament. Oferta este prelungita pana pe 17 mai 2020.
Telekom a oferit clientilor business urmatoarele beneficii in perioada situatiei de urgenta:

  • Lansarea unui pachet de servicii numit Continuitatea Afacerii, acest pachet continand solutii de securitate (Norton Security Online) si aplicatii pentru videoconferinte marca Cisco si Microsoft; In cadrul acestui pachet sunt oferite 3 luni gratuite;
  • Pachet gratuit cu licente de acces pe Adservio si internet mobil 4G nelimitat, la care se adauga Office 365 A1 gratuit;

Adservio este o platforma online de educatie care ofera urmatoarele beneficii:

  • informatii detaliate despre activitatile scolare;
  • generarea fiselor matricole si a rapoartelor (rapoarte de activitate, statistice, etc.);
  • teme si proiecte transmise online;
  • comunicare online cu elevii, profesorii si directorii scolii;
  • lectii si resurse didactice disponibile pentru distribuire online;

Telekom ofera extraoptiune gratuita o luna clientilor business

Reamintim ca Digi ofera de asemenea clientilor business noi reducere la abonament 50% timp de 6 luni la portarea unui numar in reteaua Digi.

Voi ce parere aveti despre ultimele beneficii oferite de Telekom clientilor business? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.