Digi ofera 50% reducere timp de 3 luni la extraoptiunile TV
Operatorul de televiziune Digi (RCS & RDS) lanseaza o noua oferta pentru  promovarea extraoptiunilor TV, clientii existenti care activeaza o noua optiune online vor beneficia de reducere 50% timp de 3 luni pentru extraoptiunea respectiva, cu conditia sa nu existe deja o extraoptiune activa.

Este important de stiut ca reducerea se aplica doar pentru extraoptiunile TV activate online din contul Digi (pe site-ul Digi Romania). Daca activam o extraoptiune intr-un sediu Digi sau telefonic, nu vom beneficia de aceasta reducere. De asemenea, reducerea se aplica doar daca nu avem nicio extraoptiune activa in prezent.

Oferta este disponibila pana pe 22 iunie 2020. Digi ofera reducere si pentru numarul de extraoptiuni activate, astfel incat avem reducere 1 leu pentru minim 2 extraoptiuni activate sau 2 lei pentru minim 3 extraoptiuni activate. Aceste reduceri se cumuleaza cu reducerea disponibila in cadrul noii oferte. Desi nu este afisat un mesaj de confirmare privind reducerea primita, aceste reduceri se aplica, pentru confirmare putem suna la relatii cu clientii Digi.

Activare extraoptiuni TV Digi
Digi lanseaza din ce in ce mai multe oferte disponibile exclusiv online, de aceea este bine sa cunoastem cum se pot face anumite operatiuni online.

Digi ofera 50% reducere timp de 3 luni la extraoptiunile TV
Activarea unei extraoptiuni TV in reteaua Digi se poate face accesand site-ul Digi Romania – Contul Meu – ne logam (daca inca nu avem un cont creat, selectam Inregistrare si completam informatiile solicitate) – pozitionam cursorul pe numele nostru din dreapta – Serviciile Mele – Digi TV – selectam adresa corecta – selectam extraoptiunile dorite – Adauga extraoptiuni – dupa ce am selectat aceasta ultima optiune, comanda se va inregistra (fara sa fie nevoie de o alta confirmare) si in aproximativ 10-15 minute se va procesa comanda.

Dupa activarea extraoptiunii dorite, lasam TV-ul pornit pe unul din programele codate din acea extraoptiune cateva minute si ar trebui sa functioneze. Daca nu va functiona direct, inchidem receptorul/TV-ul timp de cateva minute si lasam din nou pe programul codat maxim 30 de minute. In situatia putin probabila de a avea in continuare probleme, trebuie sa sunam la relatii cu clientii Digi.

Extraoptiunile TV disponibile in reteaua Digi sunt:

 • HBO;
 • Maxpack;
 • 4k;
 • Film Now;
 • Adult;

Reamintim ca in perioada 29 februarie – 29 martie Digi a oferit 2 luni gratuite la activarea online a extraoptiunilor HBO sau Maxpack, fara sa fim conditionati de prelungirea contractului pe 24 de luni. Avand in vedere ca acest aspect (prelungirea contractului) nu este specificat nici acum la activarea unei extraoptiuni, cel mai probabil nici acum nu suntem conditionati in acest sens. Putem activa o extraoptiune doar daca avem pachetul TV Digital si un decodor/smart cam Digi care sa decodeze extraoptiunea dorita.

Oferta cu 50% reducere timp de 3 luni la activarea unei extraoptiuni TV online este promovata prin e-mailuri trimise abonatilor Digi.
Pentru orice nelamurire despre aceasta oferta sau despre extraoptiunile disponibile la Digi, lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

31 COMENTARII

 1. Spuneti mi voi daca din contul digi m ai poti dezactiva optiunea a ti o dezactiveaza ei la cererea ta!la cat,e o mare diferenta la ce se scrie pe site si cu cine vorbesti telefonic s au la sediu! m ai ales la digi

  • Dezactivarea unei extraoptiuni o poti face in 3 moduri: Din contul digi, telefonic la Relatii Clientii, sau intr-un magazin Digi. Ati intrat in contul dvs si nu ati reusit sa dezactivati vre-o extraoptiune?

  • Este diferenta deoarece au angajati din ce in ce mai nepregatiti, le-am scris pe Facebook despre oferta aceasta, m-a asigurat ca nu au nicio astfel de oferta. Le-am zis de 2 ori sa-si verifice informatiile si intr-un final, cu scuzele de rigoare, mi s-a spus ca am dreptate si exista o astfel de oferta. Ce pretentii sa mai ai cand le zic ca exista oferta si ei ma contrazic de 2 ori din cauza ca nu sunt in stare sa-si verifice informatiile?

  • Detaliile sunt in materialul de mai sus. Daca te abonezi online la una sau mai multe extraoptiuni simultan atunci vei avea 50% reducere timp de 3 luni. Poti renunta oricand la extraoptiuni

 2. Intrebare .Odată ce activez extraoptinile acestea vor fi disponibile si in aplicația Digi Online? În web browser exista funcția Program tv prin care pot afla programul posturilor disponibile in Digi Online. Intreb deoarece nu am gasit această funcțiune. 50% reducere pentru extraoptiuni sunt valabile doar pentru :Hbo, Maxpack ,si Filmnow nu? Acesta nu include si pachetul Adult.

  • 1 Da vor fi active extraoptiunile si pe Digi Online dar este posibil sa dureze mai mult pana se activeaza pe aplicatie, nu se activeaza asa repede ca pe tv. 2 Reducerea este valabila pentru toate extraoptiunile.

   • Doar o precizare, este valabila pentru toate extraoptiunile doar daca nu avem nicio extraoptiune activa si le activam pe toate simultand. Daca activam Film Now si dupa ne gandim ca vrem si HBO, nu se va mai aplica reducerea si la HBO deoarece oferta este valabila doar daca nu avem nicio extraoptiune activa.

    • Am activat direct din contul meu Digicare.La un interval de două minute pentru început am activat pachetul Maxpack,ulterior Filmnow,si Adult Asta înseamnă că voi beneficia de reducerea de 50% la toate cele trei pachete?Intreb deoarece mai sus am citit printre rânduri „Dacă activăm Filmnow, si după ne gândim că vrem și Hbo nu se va mai aplica si la Hbo reducere deoarece oferta este valabilă doar dacă nu avem nici o extraoptinile activa ” Din câte știu eu din cont nu se poate activa toate extraoptinile dintr-o dată doar unul după altul.

     • Se pot activa toate optiunile, le selectezi pe toate, am testat eu ieri.
      De asemenea, am testat la cineva care avea deja o extraoptiune activa, a activat a doua extraoptiune si nu s-a aplicat reducerea.
      Deci, nu trebuie sa avem nicio extraoptiune activa deja, altfel nu vom beneficia de oferta.
      In cazul tau cred ca se va aplica reducerea doar pentru primul pachet activat.
      Da un telefon la relatii cu clientii Digi sa-ti confirme, ei pot vedea direct daca s-a pus reducerea pe pachet, in cont nu poti vedea asta.

  • Reducerea se aplica pentru toate extraoptiunile activate online insa numai daca nu avem deja o extraoptiune, daca avem deja o extraoptiune activa si activam o alta extraoptiune, nu se aplica reducerea.
   Vor functiona si in Digi Online acelea care sunt introduse (HBO, Cinemax, Film Now).
   Nu vad sa existe o sectiune pentru program, doar EPG-ul este disponibil.

 3. E sigură treaba. Zilele trecute am dezactivat film now si maxpack ca dau multe filme in reluare si pentru 9 lei lunar timp de 3 luni parcă le-as reactiva.

  • Da, e sigur, inca nu este afisata oferta pe site-ul Digi insa poti suna la ei pentru confirmare. Acelasi lucru l-am facut si eu inainte sa postez acest articol, ba mai mult, am activat o optiune de test si mi s-a confirmat ca este aplicata reducerea.
   P.S.: Dupa cele 3 luni le poti dezactiva daca nu te avantajeaza pretul intreg. 🙂

   • La cate reluari baga, 10 lei e mult. Mai bine lasau un HBO si un Cinemax si aveai ce sa vezi la ele decat 5 posturi cu reluari la greu. Cum pot verifica optiunea de test???

    • Ce sa verifici, mai exact? Nu se pot face teste, poti doar sa o activezi si ramane activa, daca vrei sa o dezactivezi ulterior, se va factura 30 de zile, dupa care se va dezactiva.

     • Ok, deci eu am creat confuzie, scuze. 🙂
      M-am referit de test in sensul ca am activat-o doar sa vad daca se aplica reducerea respectiva, ulterior am sunat la relatii cu clientii Digi si mi-au confirmat ca este aplicata reducerea. In acelasi timp am dezactivat extraoptiunea deoarece nu sunt interesat de postul respectiv (Film Now).

     • Nu e confuzie omule stai linistit :). Era misto sa existe asa ceva, sa activezi o extraoptiune, sa vezi cato sa te coste si daca nu-ti convine sa o dezactivezi in cateva zile

     • Da, era ok sa fie posibil, in felul acesta vedeai si calitatea programelor, continut, etc.
      Chiar si o zi ar fi fost bine.

     • Nu stiu dacă se aplică si la comenzile online DIGI din cont, stiu ca era termen de 14 zile sa renunti unilateral contractul.