Pe bune?! – un nou sezon la Pro TV
Emisiunea Pe bune?! revine la Pro TV in aceeasi formatie cu Mihai Bobonete, Costi Dita si Cosmin Natanticu.

Capitanii Costi Dita si Cosmin Natanticu vor face echipa cu vedete pentru a raspunde corect la cat mai multe intrebari puse de prezentatorul Mihai Bobonete. Telespectatorii pot castiga premii saptamanale raspunzand live la intrebari.

Emisiunea Pe bune?! este un quiz show intrerupt la inceputul anului 2020 din cauza pandemiei. In cadrul acestei emisiuni, fiecare capitan (Costi Dita si Cosmin Natanticu) va face echipa cu o vedeta si vor incerca sa ofere cat mai multe raspunsuri corecte.

Din 3 februarie 2020, aceasta emisiune a fost prezentata de Bobonete, anterior avand ca prezentator pe Andi Moisescu. Emisiunea a ajuns la sezonul 5.
Andi Moisescu va face parte din juriu si in sezonul 11 al emisiunii Romanii au talent.

In editiile trecute ale acestei emisiuni au participat vedete precum Florin Calinescu, Andreea Raicu, Alina Eremia, Selly, Amalia Nastase, Amalia Enache, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Codin Maticiuc, Pavel Bartos, Aida Economu, Monica Birladeanu, Magitot, George Pistereanu si altii.

Pe bune?! – un nou sezon la Pro TV
Quiz show-ul Pe bune?! a avut premiera la Pro TV in septembrie 2017 iar formatul emisiunii este bazat pe Who knew?, cumparat de la Freemantle Media.

Vizionare online emisiune Pe bune?!
Editiile integrale ale acestei emisiuni pot fi vizionate pe platforma Pro TV Plus.

Nu avem informatii de cand va continua difuzarea emisiunii Pe bune?! insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare.

Pro TV a anuntat recent grila de primavara care va include emisiuni si seriale precum: Romanii au talent (sezonul 11), Sef sub acoperire, Las Fierbinti, Profu’ (sezonul 2) si Imperiul Leilor (sezonul 2).

Reamintim ca grupul Central Media Enterprise (CME) care detinea Pro TV SRL a fost preluat de grupul ceh de investitii PPF.

Voi ce parere aveti despre aceasta emisiune?

Update 26.01.2021: Emisiunea Pe bune?! va incepe pe 11 februarie, de la ora 22:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII