Digi ofera vouchere cadou pentru achizitia telefoanelor mobile

Digi ofera vouchere cadou pe care le putem folosi pentru a achizitiona telefoane mobile din magazinele Digi. Voucherele se ofera doar clientilor noi in anumite conditii pe care le vom detalia mai jos.

Cel mai important, oferta cu vouchere cadou oferite de catre Digi este disponibila doar pentru clientii noi, doar prin agenti de vanzari in teren si doar in anumite localitati, in zonele rurale, oferta asemanatoare ofertei cu televizoare in rate.

Oferta cu vouchere cadou este disponibila prin agentii de teren in anumite localitati, in functie de serviciile contractate dupa cum urmeaza:

  • internet fix – voucher in valoare de 150 RON;
  • televiziune prin cablu – voucher in valoare de 150 RON;
  • abonament de telefonie mobila cu portare din alta retea – voucher in valoare de 50 RON;
  • abonament de telefonie fixa cu portare din alta retea – voucher in valoare de 50 RON;

Astfel, daca optam pentru televiziune prin cablu, internet fix, telefonie mobila si telefonie fixe, ambele cu portarea numarului din alta retea, vom beneficia de vouchere in valoare de 400 RON pe care le putem utiliza pentru achizitia unui telefon mobil din reteaua Digi.

Voucherele nu sunt oferite direct de catre agentii de vanzari la semnarea contractului, astfel incat daca vom opta pentru aceasta oferta si vom refuza instalarea serviciilor ulterior, nu vom primi voucherele.

Digi ofera vouchere cadou pentru achizitia telefoanelor mobile

Pentru a beneficia de voucherele cadou trebuie sa avem serviciile instalate, moment in care le vom primi de la echipa de instalare.

Oferta cu vouchere cadou disponibila in reteaua Digi este una avantajoasa, in special daca doream sa achizitionam un telefon in rate de la Digi.

Oferta era mai avantajoasa daca voucherele pentru telefonie mobila si telefonie fixa nu erau conditionate de portarea unui numar din alta retea.

Voi ce parere aveti despre oferta cu vouchere cadou disponibila in reteaua Digi? Daca ati fost contactati pentru o astfel de oferta, din ce localitate sunteti?

Ii multumim lui Laszlo pentru informatii, primind aceasta oferta in judetul Bihor.

Update 02.10.2019: Valoarea voucherelor oferite de Digi in anumite zone este dupa cum urmeaza:
-televiziune prin cablu: 250 RON;
-internet fix: 250 RON;
-telefonie fixa cu portarea numarului din alta retea: 50 RON;
Astfel, valoarea maxima la care putem ajunge pentru serviciile fixe este 550 RON, oferta fiind foarte avantajoasa;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

    • Da, sunt de aceeasi parere.
      Daca ne incadram la toate cele 4 conditii, 400 lei discount pentru un telefon sunt bineveniti, mai ales ca preturile telefoanelor oferite de catre Digi sunt rezonabile, adaugam si ratele si facem o afacere foarte buna.