Digi Oriunde nu va mai fi disponibil

Aplicatia Digi Oriunde nu va mai fi disponibila, deja fiind eliminata din Google Play (Play Store) de catre cei de la Digi, in acest moment doar utilizatorii existenti care au instalata aceasta aplicatie o mai pot folosi.

Digi Oriunde este o aplicatie dezvoltata de catre RCS – RDS care permite comunicarea gratuita prin VoIP. Aplicatia este in special utila pentru a fi utilizata in zone in care nu exista acoperire Digi Mobil dar avem acces la o retea wireless/o sursa de internet sau in afara tarii pentru a evita costuri suplimentare in roaming, avand acces la o retea wireless (la hotel, restaurant, etc.).

Digi Oriunde nu va mai fi disponibil

Digi Oriunde nu a mai primit update-uri de ceva timp, oferindu-se suport pana in maxim Android 5, incepand cu Android 6 compania Digi nu a mai oferit suport. Desi functioneaza pe unele dispozitive cu Android 8, reprezentantii relatii cu clientii Digi nu garanteaza functionarea si nu ofera suport pentru dispozitivele incepand cu Android 6.

Pe aplicatia Digi Oriunde se pot utiliza maxim 2 dispozitive. Este disponibila atat pentru abonatii de telefonie mobila Digi cat si pentru persoanele care nu sunt abonate la Digi, folosin un cont gratuit (insa acestia din urma pot apela doar un alt cont gratuit).

Conform unor surse din interiorul Digi, aplicatia Digi Oriunde nu va mai fi disponibila in viitorul apropiat, primul pas fiind eliminarea din market de pe Android si iOS urmand sa fie scoasa din uz complet. Aplicatia Digi Oriunde este foarte utila insa design-ul si performanta lasa de dorit, fapt normal avand in vedere ca nu a mai primit un update software de ceva timp. Momentan, aplicatia inca mai este disponibila pentru instalare pe Apple Store.

Digi Oriunde nu va mai fi disponibil

Aplicatia Digi Oriunde este o aplicatie utila in prezent iar vestea desfiintarii acesteia cu siguranta va dezamagi majoritatea utilizatorilor. Voi ce parere aveti despre desfiintarea aplicatiei Digi Oriunde?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

7 COMENTARII

    • Momentan nu avem un termen pana cand va mai fi disponibila, presupun ca initial o vor scoate de pe platformele mobile (momentan se mai gaseste pe iOS si Windows Mobile) urmand ca la o perioada mai mare de timp sa opreasca functionarea acesteia.

    • Da, era principalul motiv pentru care Digi Oriunde era folosit. Momentan nu stim concret de cand nu o sa mai fie disponibila platforma insa avand in vedere ca n-a mai vazut un upgrade de ani de zile si deja nu mai este disponibila pentru instalare pe Android, nu cred ca o sa mai fie mult pana la desfiintare.