Digi Oriunde nu va mai fi disponibil

Aplicatia Digi Oriunde nu va mai fi disponibila, deja fiind eliminata din Google Play (Play Store) de catre cei de la Digi, in acest moment doar utilizatorii existenti care au instalata aceasta aplicatie o mai pot folosi.

Digi Oriunde este o aplicatie dezvoltata de catre RCS – RDS care permite comunicarea gratuita prin VoIP. Aplicatia este in special utila pentru a fi utilizata in zone in care nu exista acoperire Digi Mobil dar avem acces la o retea wireless/o sursa de internet sau in afara tarii pentru a evita costuri suplimentare in roaming, avand acces la o retea wireless (la hotel, restaurant, etc.).

Digi Oriunde nu va mai fi disponibil

Digi Oriunde nu a mai primit update-uri de ceva timp, oferindu-se suport pana in maxim Android 5, incepand cu Android 6 compania Digi nu a mai oferit suport. Desi functioneaza pe unele dispozitive cu Android 8, reprezentantii relatii cu clientii Digi nu garanteaza functionarea si nu ofera suport pentru dispozitivele incepand cu Android 6.

Pe aplicatia Digi Oriunde se pot utiliza maxim 2 dispozitive. Este disponibila atat pentru abonatii de telefonie mobila Digi cat si pentru persoanele care nu sunt abonate la Digi, folosin un cont gratuit (insa acestia din urma pot apela doar un alt cont gratuit).

Conform unor surse din interiorul Digi, aplicatia Digi Oriunde nu va mai fi disponibila in viitorul apropiat, primul pas fiind eliminarea din market de pe Android si iOS urmand sa fie scoasa din uz complet. Aplicatia Digi Oriunde este foarte utila insa design-ul si performanta lasa de dorit, fapt normal avand in vedere ca nu a mai primit un update software de ceva timp. Momentan, aplicatia inca mai este disponibila pentru instalare pe Apple Store.

Digi Oriunde nu va mai fi disponibil

Aplicatia Digi Oriunde este o aplicatie utila in prezent iar vestea desfiintarii acesteia cu siguranta va dezamagi majoritatea utilizatorilor. Voi ce parere aveti despre desfiintarea aplicatiei Digi Oriunde?

Update 12.06.2019: Conform informatiilor primite de la cativa utilizatori Digi Oriunde, aplicatia nu mai este functionala iar de la relatii cu clientii Digi a fost confirmat ca aplicatia nu mai functioneaza si nu se mai ofera suport. Momentan, unor utilizatori inca le mai functioneaza aplicatia dupa cum am testat personal;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

48 COMENTARII

 1. Nu mai merge aplicatia Digi Oriunde
  De pe un device am dezinstalat-o si am instalat-o din nou într-o versiune mai veche.
  Dar pe un alt device nu am dezinstalat-o si tot același mesaj apare .
  Am sesizat la Reclamatii Digi si au spus ,, ca nu mai e funcțională aplicatia”.

 2. Aplicatia era foarte buna,locuiesc in Anglia de 5 ani cu familia ,si sunam zilnic de pe cele două numere pe care le avem,inca.
  Dacă nu va mai fi funcțională aplicația Digi Oriunde in August cand vom merge acasă , vom renunta la RCS & RDS de tot.
  Plăteam abonament doar pentru Digi Oriunde .
  De ce sa meargă ceva bun si in Romania,trebue oprit,probabil ca se stia ca se foloseste aplicatia in afara tarii de foarte multe persoane,si ei nu câștigă din roaming si trebuia oprită.

 3. Digi Oriunde era foarte util in zonele in care nu exista acoperire Digi Mobil dar era internet de pe o retea WiFi. Aveam doua abonamente care rar ajungeau la semnal Digi, din pacate probabil ca va fi nevoie sa portez numerele respective.

  • Momentan mai functioneaza Digi Oriunde abonatilor care au instalata aplicatia, am inteles de la doamna Eugenia ca dansa a instalat recent aplicatia pe un dispozitiv desi din cate stiu pe Android nu mai este disponibila aplicatia, poate are alt sistem de operare.

 4. Am folosit Digi Oriune zilnic in ultimii 2 ani. Am instalat recent si pe un telefon nou aplicatia si a mers perfect. De doua zile in schimb, daca incerc sa ma conectez, imi apare mesajul ” Eroare la comunicare cu serverul. Incercati din nou”…Aveam mai multe numere de telefon la Digi. Daca nu se remediaza, va trebui sa ne schimbam la alt provider.

 5. In primul rând eliminarea aplicației din Play Store este infringement de contract. Vor avea probleme mari cu procese intentate dacă nu oferă clienților posibilitatea să se porteze mai devreme de terminarea contractului.

 6. Pentru cei cu telefoane Samsung moderne exista optiunea wifi call. O gasiti sus in bara de stare, este un buton care arata ca un wifi mai mic si un receptor microscopic. Daca o activati (desigur, dupa conectarea la o retea wifi), puteti suna si sa fiti sunati direct prin reteaua wifi, iar semnalul sa nu o mai ia prin reteaua 3g. N-am gasit optiunea asta decat la Samsung si se pare ca atunci cand Digi a activat-o, fix pentru Samsung a facut-o. Este gratis pentru noi, dar cu dedicatie pt. Samsung. O intr-ajutorare discreta.

  Serviciul are si o denumire oficiala: vowifi, care vine la pachet cu apelul 4g (volte).

  digiromania.ro/servicii/telefonie-mobila/volte

  Ar fi trebuit ca PR de la Digi sa anunte aceasta alternativa la serviciul retras „Digi oriunde”. Dar comunicarea la RCS nu este punctul forte.

  • VoWifi este disponibil pe mai multe modele de telefoane si este o functie promovata de catre Digi. Nu este prezentata ca o alternativa la Digi Oriunde deoarece momentan nu a fost retras complet Digi Oriunde.

 7. Ce este bun tine prea puțin. Doar ne-au amăgit. Păcat. Era foarte utila. Nu cred ca cineva de la digi sa citească aceste comentarii, să își reorienteze pozitia fata de aceasta aplicație.

  • Puteti face o sugestie la RCS – RDS privind aplicatia Digi Oriunde. Momentan inca mai functioneaza pentru cine o are deja instalata insa nu se stie cat timp va mai fi disponibila.

 8. Pentru mine era foarte bun serviciul cand eram in afara UE (Serbia). Dupa ce nu il voi mai putea folosi, voi folosi un serviciu voip oferit de un provider din Romania (CallRomania).
  Anul viitor, in aprilie, cand imi vor expira abonamentele la Digi, imi voi porta numerele in reteaua Layca mobil (au oferte mult mai bune pentru cand calatoresc in UE)

 9. Din păcate închiderea acestui serviciu mă face să reorientez numerele pe care familia mea le a adus în rețea. Tot la fel am adus numerele în bloc când alt operator a schimbat condițiile. Era utilă. Noi avem 7 numere pe care le vom porta.

 10. Mie unu chiar mi-a prins bine aplicatia,pt ca in u.k. de exemplu parteneru digi de roaming nu are o foarte buna acoperire,si a putut sa apelez cunostiintele prin intermediul aplicatiei,fara costuri suplimentare,folosind retea wifi disponibile cam peste tot in orasul(Hull) in care ma aflu.Intrebare:momentan pe samsung j5 din 2015 aplicatia inca este functionala,insa cu eliminarea din magazinele play pe android si ios,va putea fi in continuare aplicatia utilizabila pe dispozitivele pe care a fost deja instalata?

  • O sa mai dureze pana cand Digi Oriunde nu o sa mai poata fi folosit. Intre timp, va recomand sa faceti o sesizare la serviciul de relatii cu clientii Digi Mobil (0314007777) si sa reclamati lipsa semnalului in acea zona.

  • Buna ziua,
   Eu nu sunt de acord cu intreruperea aplicatiei Digi Oriunde deoarece este util pentru multe persoane care doresc utilizarea abonamentului in afara tarii in aceleasi conditii ca in tara. Oricum, momentan nu au anuntat nimic oficial in privinta opririi functionarii aplicatiei.

  • Momentan nu avem un termen pana cand va mai fi disponibila, presupun ca initial o vor scoate de pe platformele mobile (momentan se mai gaseste pe iOS si Windows Mobile) urmand ca la o perioada mai mare de timp sa opreasca functionarea acesteia.

  • Da, era principalul motiv pentru care Digi Oriunde era folosit. Momentan nu stim concret de cand nu o sa mai fie disponibila platforma insa avand in vedere ca n-a mai vazut un upgrade de ani de zile si deja nu mai este disponibila pentru instalare pe Android, nu cred ca o sa mai fie mult pana la desfiintare.