Filmat la tribunal: In boxa acuzatilor – Crime+Investigation
In acest material vom detalia documentarele difuzate pe postul Crime + Investigation in luna mai.

Filmat la tribunal: In boxa acuzatilor – din 6 mai, in fiecare vineri, de la ora 23. In fiecare episod al acestei serii se va prezenta cate un caz de crima de la inceput pana la finalul verdictului, in care acuzatul isi afla sentinta. De la sosirea politistilor la fata locului de unde acestia strang dovezi si probe, ducandu-l pe presupusul criminal in fata judecatorilor si a juratilor.

Dupa care, telespectatorii iau locul juratilor intr-o sala de tribunal din America, pentru a putea asculta si varianta crminalului povestita chiar in fata judecatorului si a juratilor. Telespectatorii vor vedea cat de sireti sunt criminalii in fata juratilor pentru ca acestia omit unele evenimente, crezand ca vor scapa basma curata.

Dupa ce am vazut dovezile stranse de politisti, am ascultat si varianta acuzatului si am vazut si verdictul final, vom putea analiza daca verdictul final a fost corect.

Fiecare episod al serialului documentar Filmat la tribunal: In boxa acuzatilor are durata de 30 de minute.

Crime din gelozie – sezonul 2 – din 8 mai, in fiecare duminica, de la ora 23. Serialul  prezinta in fiecare episod cate un caz de crima infaptuit din gelozie. Vom vedea cum oamenii obisnuiti ajung sa comita crime conjugale din gelozie.

Gelozia este principalul motiv care duce spre infaptuirea crimei conjugale la nivel mondial. Cu toate ca legile pot constitui un factor descurajant in infaptuirea unei crime atunci cand gelozia preia controlul, rezultatul final este de foarte multe ori unul nefericit.

Sezonul 2 al serialului documentar Crime din gelozie are 8 episoade, durata fiecarui episod este de 60 minute.

Filmat la tribunal: In boxa acuzatilor – Crime+Investigation

Secretele crimelor Chippendales – 18 mai, in fiecare, miercuri de la ora 23. Chippendales a fost un club de noapte care a facut furori si a atras mult public feminin, de regula prin dansatorii sai masculini imbracati sumar si cu muzica plina de viata. Chippendales a fost un fenomen al culturii pop.

Serialul documentar Secretele crimelor Chippendales ne va dezvalui prin intermediul unor interviuri, inregistrari video/audio  inedite cum sexul, gelozia, incendierile si santajele au dus la una dintre cele mai scandaloase crime din istoria americana. Chippendales s-a lansat in 1979 si a fost creat de Steve Banerjee. Banerjee a semnat un contract cu DeNoia si astfel cei doi au pornit pe un drum de milioane de dolari cu spectacolele realizate.

Cu toate ca succesul i-a adus moartea lui DeNoia, partenerul sau Banerjee a continuat sa faca nelegiuiri pentru a obtine cat mai multa putere si succes. Banerjee a incendiat cluburile de noapte rivale a incercat sa asasineze doi fosti angajati ai sai. Din cauza acestor nelegiuiri, FBI au incercat sa il aduca in fata justitiei demarand o operatiune care s-a intins pe doua continente.

Fostii dansatori, producatorii si investigatorii povestesc cum a fost cu adevarat sa faci parte din fenomenul Chippendales. Serialul documentar Secretele crimelor Chippendales este o productie difuzata de Crime+Investigation. Seria are 4 episoade, durata fiecarui episod este de o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

  1. MISTER GORILA! nu lua toate răutățile în seamă,abonații sunt nerăbdători să intre cât mai multe programe în HD! aștept și eu,să văd de la ce o să-mi dau #seama#😉 te salut cu respect👉🖐🤝