Sa te ucid / Prostul preferat al Domnului – Netflix
Netflix adauga noi seriale iar in acest articol vom mentiona informatii despre doua productii ce vor fi disponibile in luna iunie.

Sa te ucid (First Kill) este o noua serie horror si de drama din SUA realizata dupa povestea scurta a autoarei Victoria Schwab, ea contribuind si la scenariul serialului.

Juliette, o adolescenta-vampir, trebuie sa ucida pentru prima data pentru a isi putea avea locul intr-o puternica familie de vampiri. Ea intentioneaza sa ucida o tanara care tocmai ce a ajuns in oras, pe nume Calliope. Spre surprinderea Juliettei, Calliope este o vanatoare de vampiri dintr-o renumita familie de vanatori. Amandoua vor constata ca cealalta nu este usor de ucis si vor incepe sa fie atrase una de cealalta.

In serial vom vedea actorii Sarah Catherine Hook (The Conjuring: The Devil Made Me Do It – 2021, American Crime Story – 2016), Imani Lewis (Eighth Grade – 2018), Jonas Dylan Allen, Elizabeth Mitchell (a interpretat rolul lui Dr. Juliet Burke in Lost), Gracie Dzienny (Bumblebee – 2018, Zoo – 2015), Will Swenson (The Greatest Showman – 2017) si altii.

Primul sezon al serialului Sa te ucid are 8 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 10 iunie 2022. Reinnoirea serialului cu sezonul 2 va depinde foarte mult de audientele avute pe Netflix.

Sa te ucid / Prostul preferat al Domnului – Netflix

Prostul preferat al Domnului (God’s Favorite Idiot) este o serie de comedie si fantezie ce va fi disponibila pe Netflix din 15 iunie 2022.

Clark Thompson lucreaza ca suport tehnic si se indragosteste de Amily Luck in acelasi timp in care devine, fara voia sa, mesagerul lui Dumnezeu.

Protagonistii serialului sunt Melissa McCarthy (nominalizata la doua premii Oscar cu Bridesmaids si Can You Ever Forgive Me?) si Ben Falcone (este si realizatorul serialului, a colaborat cu Melissa McCarthy si in alte filme precum Tammy, Thunder Force sau Life of the party).

In serial vom vedea si alti actori precum Rahel Romahn (Mr Inbetween – 2018), Denise Roberts (Kangaroo Jack – 2003), Leslie Bibb (a interpretat rolul lui Christine Everhart in filmele Iron Man), Kevin Dunn (Warrior – 2011, Transformers – 2007) si altii.

Serialul Prostul preferat al Domnului are un sezon alcatuit din 8 episoade si a fost anuntat inca de la finalul lui 2020.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.