Serviciul oferit de RCS RDS, Digi Play este gratuit pentru toti clientii companiei. Pentru cei care activeaza de acum serviciul Digi Online, vor beneficia automat si de acces gratuit la platforma Digi Play si nu mai este nevoie ca acest serviciu sa se activeze din contul Digicare.

Pentru a beneficia de serviciile Digi Play trebuie sa va logati in cont, aici.

Intre timp, aplicatia Digi Online are si ea un update pentru iOS si Android. Actualizarile pentru aplicatie, atat pentru Android cat si pentru iOS vor fi disponibile incepand cu primele zile ale lunii iunie.

Posturile ce au primit si ele update la viteza de incarcare sunt Digi 24, Digisport 1,2,3 si 4 si toate posturile pentru copii. Mai exact, aceste posturi vor fi transmise prin ABR (adaptive bitrate). Aceasta tehnologie permite ajustarea automata a calitatii imaginii in functie de viteza internetului si a puterii hardware a device-ului pentru a oferi utilizatorului o rulare fluenta a streamingului video.

In noua versiune a aplicatiei sunt si cateva posturi noi precum:

 • HBO 2 (valabila doar daca clientul a optat pentru acest serviciu in lista de programe);
 • HBO 3 (valabila doar daca clientul a optat pentru acest serviciu in lista de programe);
 • TLC;
 • Discovery Chanel;
 • TV Monde;
 • E!;
 • Travel Mix Chanel;

Digi Play este gratuit pentru cei care isi activeaza in prezent serviciul Digi Online din digicare iar pentru clientii deja existenti, serviciul nu va mai fi facturat.

Nu doar ca Digi Play este gratuit insa s-au adus si cateva imbunatatiri in platforma cum ar fi:

 • Digicare este dotata cu un buton „schimba parola” pentru toti utilizatorii ce nu-si mai amintesc parola. Pentru a folosi aceasta functie, utilizatorul trebuie sa aiba acces la adresa de email pe care s-a configurat contul.
 • Serviciul Digi Online se poate activa pentru fiecare locatie in parte. Pana acum, acest serviciu se putea activa doar pe un singur id de client.
 • In Digicare apar toate dispozitivele autentificate prin SMS.

Digi Play este gratuit iar pentru functionarea corecta a aplicatiei exista totusi cateva conditii ce trebuiesc indeplinite:

 • Aplicatia functioneaza pe toate tipurile de conexiune oferite de RCS RDS (date mobile sau internet fix)
 • Aplicatia functioneaza pe datele mobile de la Orange sau vodafone
 • Digi 24 si UTV functioneaza din toate retelele mobile
 • Cei care sunt abonati ai Akta sau NextGen pot folosi aceste servicii doar ca aplicatie instalata (iOs sau Android) si nu din browserele de internet.

Mai multe informatii privind contul, facturile, abonamentele si serviciile instalate gasiti in aplicatia My digi. Aceasta aplicatie poate fi downloadata gratuit din Google Play.

Aceasta oferta este disponibila pentru toti clientii RCS RDS si este valabila pana pe data de 30-09-2017. In cazul in care clientul detine 2 servicii, Digiplay va continua sa fie gratuit si dupa aceasta perioada

Update 23.01.2019: Digi Play nu mai functioneaza de cand cu noua interfata Digi Online, si mie imi apare aceeasi eroare. Link direct catre Digi Play nu mai exista din Digi Online si daca incerci sa intri din google, apare eroarea aceasta indiferent de browserul folosit:

Error 503 Backend fetch failed
Backend fetch failed

Guru Meditation:
XID: 2611329

Varnish cache server

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  • Salut Alex,
   Digi Play nu mai functioneaza de cand cu noua interfata Digi Online, si mie imi apare aceeasi eroare. Link direct catre Digi Play nu mai exista din Digi Online si daca incerci sa intri din google, apare eroarea aceasta:

   Error 503 Backend fetch failed
   Backend fetch failed

   Guru Meditation:
   XID: 2611329

   Varnish cache server

   Fa-le o sesizare celor de la RCS – RDS (o sa le fac si eu) pentru a rezolva problema, probabil inca nu si-au dat seama ca au lasat Digi Play in aer.