Secretele societatilor secrete / Cele mai diabolice inventii – la History Channel

In acest material vom detalia cele mai interesante seriale documentare ce vor fi difuzate de History Channel in septembrie.

Cele mai diabolice inventii – din 3 septembrie, in fiecare seara de duminica, de la ora 21. Acest serial documentar ne prezinta cele mai diabolice inventii din lume. Inca de la inceputul omenirii si pana in timpurile moderne, cruzimea omenirii nu a avut limite. De-a lungul timpului, omenirea a construit instrumente de tortura, arme de razboi terifiante, instrumente de spionaj, jocuri in care scopul principal este de a ucide.

Aceste inventii au fost fabricate de oameni cu minti terifiante. Fiecare episod al serialului documentar Cele mai diabolice inventii reconstituie cate o inventie diabolica. Seria are 8 episoade iar durata fiecarui episod este de o ora.

Blestemul fermei Skinwalker – sezonul 4 – din 11 septembrie, in fiecare seara de luni, de la ora 22. Timp de peste 200 de ani, ferma Skinwalker a tinut prima pagina a mass-mediei din Statele Unite ale Americii prin sutele de evenimente misterioase, anomalii si activitati inexplicabile ce s-au petrecut acolo de-a lungul timpului.

Nimeni nu a reusit sa dezlege misterul fenomenelor stranii cu toate ca acel loc a fost cercetat decenii la rand. Acum, un grup de cercetatori se pregateste sa caute in subteran sa faca ceea ce nu s-a facut pana acum. Grupul de cercetatori este condus de Travis Taylor, acestia vor reveni in sezonul 4 la ferma Skinwalkar dotati cu cele mai performante echipamente.
Sezonul 4 are 15 episoade, fircare episod are durata de o ora.

Secretele societatilor secrete / Cele mai diabolice inventii – la History Channel

Asii Amanetului – sezonul 24 – din 17 septembrie, de la ora 12. In sezonul 24, in amanetul de la marginea orasului Las Vegas vor veni oameni cu tot felul de obiecte interesante si importante, cum ar fi articole cu valore istorica sau monede autentice.

Secretele societatilor secrete – din 24 septembrie, in fiecare duminica, de la ora 22. Fiecare episod al acestui serial documentar va cerceta istoria intunecata a unei societati secrete cum ar fi: Cavalerii Templieri, francmasoni, Ordinul Ermetic al Zorilor Aurii, Iluminatii, Skull and Bones sau Le Cercle.

De-a lungul istoriei, societatile secrete nu au incetat sa ramana in umbra, departe de ochii lumii. Serialul documentar Secretele societatilor secrete va raspunde la cateva intrebari despre aceste societatii secrete: care au fost originile si misiunile acestora?; S-au folosit de parghiile puterii sau au urmarit sa ii distruga pe cei care se aflau la putere?; Ce ritualuri si juraminte au fost facute de membri si ce personalitati au facut parte din aceste organizatii?; Ce a mai ramas din aceste organizatii?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.