Digi (RCS – RDS) lanseaza postul de radio Chill FM
In cursul zilei de ieri, 01.11.2018, Digi a lansat postul de radio Chill FM, acest post putand fi ascultat pe frecventa 103.8, denumita de catre cei de la Digi „cea mai relaxanta frecventa din radio-ul romanesc”.

Grupul Digi lanseaza un nou post de radio Chill FM, acesta poate fi ascultat pe frecventa 103.8 (frecventa pe care a fost disponibil Music FM) si se poate prinde momentan doar in Bucuresti. Postul de radio Chill FM este destinat relaxarii si deconectarii de la viata cotidiana, de la stresul si agitatia din oras, reprezentand un program radio diferit fata de cele existente, destinat sa ne relaxeze.

Chill FM a fost lansat pentru bucuresteni, pentru stresul cotidian si momentan nu avem informatii daca o sa fie disponibil si in alte judete, ar fi interesant sa il putem receptiona macar in orasele mari din Romania.

Grupul Digi detine posturile de radio Pro FM, Dance FM si Digi FM, acesta din urma fiind lansat de catre ei si devenind un post ascultat.

Directorul statie Chill FM, Dragos Vulgaris a declarat pentru Digi 24 urmatoarele: „Intr-o capitala agitata precum Bucurestiul, cateodata avem nevoie si de o pauzasi de ce nu, de o supapa de relaxare, care sa ne incarce cu energie atunci cand simtim ca aglomeratia si stresul ne depesc, sin trafic si acasa. Chill FM a aparut ca raspuns la această nevoie a bucurestenilor si ce pot eu sa promit este ca, acum ca s-a dovedit stiintific ca meloterapia reincarca sufletul si mintea, cu siguranta Chill FM isi va face excelent treaba. Tot ce trebuie sa faca cei care vor si altceva decat ce se aude standard la radio este sa caute 103.8 pe FM si sa se lase in voia muzicii”.

Digi (RCS – RDS) lanseaza postul de radio Chill FM
Postul radio Chill FM este lansat la scurt timp dupa ce Digi a primit licenta pentru televiziunea Digi 4k, aceasta urmand sa fie prima televiziune disponibila in format ultraHD in Romania.

Pentru cei din Bucuresti, nu ezitati sa lasati un comentariu cu parerile voastre despre continutul postului radio Chill FM.

Vom actualiza aici daca pe viitor acest post radio va putea fi receptionat si in alte orase.

Postul radio este disponibil atat pe cablu digital cat si pe satelit (DTH).

Update 18.11.2018: Postul Chill FM poate fi receptionat la nivel national pe digital.

Update 13.05.2021: Chill FM devine Digi 24 FM urmand sa difuzeze doar continut preluat de pe postul TV Digi 24;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Extinderi recepționați bem pe Vâlcea în Pitești cu antene de radiofrecvență pe care o doriți și vă aștept cu mare drag eu vă ascult întotdeauna Digi 24 din 24 de ore

  2. Chil FM devine Digi 24 FM si va prelua toate emisiunile de pe Digi 24 TV. Chil tv se receptioneaza in Bucuresti si pe reteaua de cablu si dth Digi.