Digi Spania – al doilea operator dupa cresterea inregistrata la portabilitate

Digi Spania – al doilea operator dupa cresterea inregistrata la portabilitatea serviciului de telefonie mobila in anul 2019 conform datelor provizorii din piata de telecomunicatii spaniola.

El Pais, cel mai important ziar din Spania a declarat in publicatia din 3 ianuarie 2020 urmatoarele: „Marea supriză pozitivă din 2019 a fost DIGI, operatorul român care, datorită capilarității rețelei de mii de magazine de proximitate și a unor tarife agresive, a reușit să câștige încrederea nu doar a clienților imigranți, cât și a clienților naționali și mai are puțin până când va ajunge la 2 milioane de clienți. Operatorul, care folosește rețeaua Movistar, a început de asemenea să ofere servicii de internet prin fibră, deși oferta este disponibilă doar în 17 provincii și tocmai ce a depășit 50.000 clienți„.

Conform El Pais, Digi Mobil Spania s-ar situa pe locul doi in ceea ce priveste portabilitatea serviciului de telefonie mobila pe 2019, pe primul loc fiind operatorul MasMovil. Datele sunt provizorii si sunt asteptate statisticile oficiale furnizate de catre Comisia Nationala pentru Comert si Concurenta (CNMC).

Digi Spania – al doilea operator dupa cresterea inregistrata la portabilitate
In 2019, peste 9.5 milioane de clienti spanioli au schimbat operatorul portandu-si numarul de telefonie fixa sau telefonie mobila. MasMovil a reusit sa obtina prin portare 427.000 de abonamente mobile si 255.000 abonamente fixe. Publicatia spaniola lauda operatorul Digi Spania care, desi nu beneficiaza de o retea proprie, a reusit sa obtina prin portare 235.000 de abonati.

MasMovil si Digi au un lucru in comun spre deosebire de cei 3 rivali ai lor (Movistar, Vodafone si Orange): nu ofera servicii de televiziune.

Digi opereaza pe piata de telecomunicatii din Spania din anul 2008 fiind in top 5 operatori de telefonie (fixa si mobila) si a reusit sa capete nu numai increderea imigrantilor ci si a spaniolilor prin servicii ieftine si calitative. Desi ofera acoperire pentru fibra optica doar in 17 provincii, Digi are deja 50.000 de clienti pe partea de servicii fixe.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

    • Nu stiu ce conditii ar pune operatorii din Finlanda daca ar fi vorba de inchirierea unei retele de acolo insa oricum ei s-au axat pe dezvoltarea retelelor in comunitatile in care exista multi romani, Spania, Italia. Inainte de Finlanda ar fi o piata mai mare in Germania, UK, Irlanda.

  1. Doamne ajuta sa ajunga locul 2 si in Romania. Sunt o firma serioasa, imbunatatesc de la o zi la alta calitatea semnalului pe mobil si a serviciilor si pastreaza calitatea serviciilor sub concurenta. Bravo Digi