Digi Sport se inchide in Cehia
Schimbare majora in peisajul media din Republica Ceha, posturile Digi Sport se vor inchide incepand cu 13 august 2021, conform digital.rozhlas.cz.

Telly (fosta companie Digi CZ s.r.o) nu va mai avea in oferta posturile Digi Sport in Cehia iar abonatii companiei au inceput deja sa fie informati in acest sens. Astfel, urmatoarele posturi dispar din grila: Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 7, Digi Sport 8 si Digi Sport 9.

Competitiile La Liga, Bundesliga si Serie A vor putea fi vizionate pe alte posturi de sport disponibile in grila de programe Telly, conform reprezentantilor postului.

In prezent, posturile Digi Sport sunt disponibile si online in cadrul unor pachete de sport cu plata oferite de Telly, la preturi de 150 Kč – Sport online na 14 dní (29 RON), 200 Kč – Sport online na 30 dní (~38 RON) sau 2000 Kč – Sport online na 365 dní (~386 RON).

Nu avem informatii daca vor exista modificari si in cazul posturilor Digi Sport Romania insa la noi lucrurile merg mult mai bine pentru operatorul Digi, inclusiv pentru posturile Digi Sport, unde sunt achizitionate constant drepturile de difuzare ale unor competitii importante.

Digi Sport se inchide in Cehia

Asa cum am mentionat intr-un articol publicat anterior, Digi CZ a fost preluata in 2017 de holdingul Lama Energy Group iar in prezent operatorul se numeste Telly.

Grupul Digi a inceput demersurile unei alte tranzactii importante si anume vanzarea companiei Digi Távközlési Szolgáltató si a filialelor I TV si Invitel, urmand ca operatiunile sa fie preluate de 4iG.

In Ungaria, Digi a intampinat dificultati in cadrul obtinerii licentelor 5G dar si in cazul achizitiei operatorului Invitel. Digi are aproximativ 1.1 milioane de abonati in Ungaria.
De asemenea, 4iG este unul dintre principalii operatori de telecomunicatii din Ungaria astfel incat nu se stie care va fi raspunsul autoritatilor abilitate (echivalentul Consiliului Concurentei din Romania) in vederea acestei tranzactii.

Se estimeaza ca tranzactia va fi finalizata luna urmatoare.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII