Noutati in grila de weekend a postului Acasa
Postul de televiziune Acasa isi va imbogati grila de programe cu filme difuzate in premiera in dupa amiezile zilelor de sambata si duminica si cu redifuzarea unor sezoane ale unei emisiuni TV ce a avut audiente bune si pe Pro TV. Iata despre ce este vorba conform programului publicat pe site-ul oficial Acasa.

In zilele de sambata si duminica, postul va redifuza emisiunea Visuri la cheie. In fiecare sambata si duminica, Acasa  va redifuza sezoanele 8 si 9 ale emisiunii Visuri la cheie, de la ora 18, din acest weekend. In aceasta toamna, emisiunea implineste 10 ani de cand este difuzata pe Pro TV.

Sezoanele 8 si 9 au fost difuzate de Pro TV in toamnele anilor 2021 si 2022. Componenta echipei Visuri la cheie in sezonul 8 a fost urmatoarea: Dragos Bucur (prezentator) si arhitectii Alina Valcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Alex Gavrilescu si Andra Marinescu. In sezonul 9, echipa emisiunii a fost alcatuita din: Dragos Bucur (prezentator), echipa de arhitecti era compusa din: Cristina Joia, Andra Marinescu, Oana Boghiu, Mara Ciubotaru, Alex Gravilescu si Andrei Samoil.

Noutati in grila de weekend a postului Acasa

Visuri la cheie a adus postului Pro TV de fiecare data audiente bune clasand televiziunea pe primele trei locuri in topul audientelor. In ceea ce priveste modul de desfasurare al emisiunii, in fiecare editie echipa visuri la cheie renoveaza sau construieste o casa unei familii ce se afla intr-o situatie mai precara. Familiile care sunt ajutate in sezonul respectiv sunt selectate de catre producatorii emisiunii dintr-o multime de cazuri inscrise pe site-ul visurilacheie.protv.ro. Aceste inscrieri sunt facute chiar de oameni obisnuiti care vor sa faca un bine semenilor.

O alta noutate pe care Acasa TV a pregatit-o telespectatorilor in zilele de weekend este faptul ca din acest sfarsit de saptamana fanii filmelor artistice au portie dubla de vizionare. Daca pana acum puteau fi vizionate filme sambata si duminica, de la ora 21, din acest weekend Acasa va difuza filme artistice premiate si dupa amiaza de la ora 16.

In acest weekend, Acasa va difuza filmele artistice: Voiaj de vis in Atolul Thaa (2021), sambata de la ora 16, Sub vraja ta (2020) de la ora 21:30. Duminica de la ora 16 se va difuza Voiaj de vis in Namibia (2022) si Bone si Cupidoni (2015).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII