Disco Mix si Bihor TV – televiziuni noi
In cursul sedintei CNA de astazi a fost oferita o noua licenta audiovizuala pentru televiziunea muzicala Disco Mix. Zona de acoperire este nationala iar investitia initiala va fi de 74 de mii de euro.

Reprezentantul postului, Laurentiu Megelea, a declarat in sedinta CNA ca se doreste dezvoltarea unei nise care este libera in Romania iar datorita experientei acumulate cu alte posturi, proiectul este realizabil.

Disco Mix va fi lansata lunile urmatoare si va fi disponibila in reteaua NextGen insa vor fi purtate discutii si cu alti operatori. Televiziunea va emite in format HD iar reprezentantii postului se afla in discutii cu casele media pentru preluarea videoclipurilor.

BestMix Media detine alte licente audiovizuale pentru posturile Travel Mix, Party Mix, Bucuresti TV, Valea Prahovei TV, 24 Mix Teleshop si Shop on TV.

Party Mix este o alta televiziune muzicala detinuta de BestMix Media si difuzeaza muzica de petrecere. Televiziunea este disponibila in format HD la Vodafone si Orange.

Compania BestMix Media a fost foarte activa in ultima perioada, printre modificarile efectuate putem mentiona urmatoarele:

  • s-a renuntat la stream-ul SD pentru Party Mix si Travel Mix
  • Party Mix HD si VPTV HD au fost introduse in grila Vodafone
  • Shop on TV HD a fost introdus in grila Orange

BestMix Media este detinuta in proportie de 95% de Laurentiu Megelea (CEO-ul companiei) si de Ioana Zamfir (5%).

Disco Mix si Bihor TV – televiziuni noi

Bihor TV este a doua televiziune care a primit astazi licenta audiovizuala, zona de difuzare va fi locala (judetul Bihor) iar licenta este detinuta de Ardelean Production Media (actionariatul companiei este urmatorul: 50% Toader Ardelean Sinziana si 50% Ardelean Catalin Alin).

Reprezentantii Bihor TV au mentionat ca sunt in discutii cu RCS & RDS iar licenta va fi atat SD cat si HD.
Vom actualiza acest articol atunci cand vor incepe emisia cele doua televiziuni.

Update 21.04.2022: Disco Mix HD a fost introdus in grila iNES Group;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII