Oferta Back 2 school revine la Digi
Digi Romania readuce oferta Back 2 school, desi a mai fost lansata aceasta campanie inainte de inceperea anului scolar 2021, beneficiile sunt diferite. In acest articol vom mentiona toate informatiile despre aceasta oferta.

In cadrul campaniei Digi Back 2 school, la portarea in reteaua Digi se plateste jumatate din pretul abonamentului intregul an scolar. Concret, portand un numar din alta retea vom avea 50% reducere la abonament timp de 9 luni. Oferta este valabila pentru toate persoanele care indeplinesc conditia de a porta un numar in reteaua Digi si care au minim un serviciu fix.

O alta conditie pentru a beneficia de aceasta reducere este sa optam pentru perioada contractuala de 24 de luni la abonamentul mobil.

Oferta Back 2 school revine la Digi

Reducerea este valabila atat online pe site-ul Digi cat si in magazinele Digi. Reducerea se aplica in primele 9 luni de abonament insa nu se cumuleaza cu oferta de achizitie telefoane in 24 de rate sau cu alte reduceri.

In cazul in care portam un numar pe abonamentul recomandat de operator, Digi Mobil Optim Nelimitat, vom plati in primele 9 luni echivalentul in lei a 2.5 euro pe luna iar incepand cu a 10-a luna vom achita echivalentul in lei a 5 euro pe luna.

Digi are in prezent o alta campanie in derulare lansata tot astazi, dupa cum urmeaza: 2 luni gratuite la activarea extraoptiunii Maxpak, oferta valabila online, in magazinele Digi sau sunand la relatii cu clientii, valabilitatea ofertei este de astazi pana la 11 septembrie 2022.

Operatorul a lansat si un clip de promovare al ofertei pe care il puteti viziona aici:

Tot de la Digi se poate precomanda in acest moment noul Samsung Galaxy Z Fold4 sau Z Flip4, primindu-se un pachet de beneficii:

  • e-voucher aplicat in momentul in care se face plata – 1000 lei pentru Fold4 sau 750 lei pentru Z Flip4
  • Samsung Care+ pentru un an

Voi ce parere aveti despre noua oferta Digi? Sunteti interesati sa optati pentru aceasta oferta de portare? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.