Concurs Comedy Central HD la Vodafone
Vodafone si Viacom International Hungary lanseaza un nou concurs prin care promoveaza noul canal introdus astazi in grila de programe, Comedy Central HD.

Participantii concursului trebuie sa dea tag prietenilor alaturi de care doresc sa joace Monopoly pe postarea de pe pagina Facebook Vodafone Romania pana pe 10 august 2020, ora 10:59.

In cadrul acestui concurs sunt oferite 5 premii ce consta in jocuri Monopoly Friends edition, avand valoarea bruta totala de 240 RON. Pretul unui astfel de joc pe magazinele online este de aproximativ 160 RON. Editia Friends a jocului Monopoly este destinat fanilor serialului Friends. Aceasta editie a fost lansata de Monopoly in 2018.
Vodafone Romania va anunta castigatorii pana cel tarziu la data de 21 august 2020.

Concurs Comedy Central HD la Vodafone
In plus, Vodafone a lansat recent campania caritabila Gaming pentru bine, prin care participantii trebuiau sa raspunda pe pagina personala Instagram la intrebarea de concurs intr-o postare personala, „Tu pentru ce joci?„, postarea trebuia sa contina hashtag-ul #gamingpentrubine, in descrierea pozei postate pe profilul personal al utilizatorului Instagram.In cadrul acestui concurs, Vodafone a oferit 5 telefoane Oppo Reno 3 Pro, insumand in total 2858.8 euro, fara TVA, campania fiind incheiata pe 1 august 2020.

Vodafone sustine si Gaming Marathos, primul eveniment online de gaming bazat in Romania, fiind inceput ca initiativa Bucharest Gaming Week & Nexus Gaming. Vodafone dubleaza fiecare donatie pentru a ajuta digitalizarea educatiei din Romania. Pana in acest moment au fost stranse donatii in valoare de 24.302 euro.

In cadrul acestui eveniment de gaming participa jucatori precum Mitzuu (Fortnite), Maximilian Ioan (Fortnite), JaxiTV (Counter Strike Global Offensive), Imogen & Palash (Counter Strike Global Offensive), Tak3 My Fury (League of Legends), Andu (FIFA), Bogdahoh (Variety Streamer), Moongaming, Theo (FIFA) sau RLR (Assetto Corsa).

Reamintim ca astazi au fost introduse in grila de programe Vodafone posturile Comedy Central HD, Sport Extra HD, TNT HD, E! Entertainment HD si Nickelodeon HU.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. În ianuarie 2024, Comedy Central România a scos/anulat/eliminat serialul de animație SpongeBob Pantaloni Pătrați (în engleză SpongeBob SquarePants), și astfel, a mai rămas difuzat doar pe Nickelodeon România și Nicktoons România.