Disney Channel si Disney Junior – noutatile lunii februarie 2023
In acest material vom detalia noutatile lunii februarie difuzate pe posturile Disney Channel si Disney Junior.

Disney Channel
In fiecare zi din luna februarie, Disney Channel a pregatit episoade speciale si amuzante cu cele mai simpatice familii. Episoadele pot fi urmarite in fiecare dupa amiaza, de la ora 15:30. Cei mici vor urmari episoade speciale din Familia Green la oras, Baiat, fata, etc. , si episoade cu familia din Hotel Transylvania.

In saptamana 13-19 februarie, Disney Channel a pregatit episoade speciale cu cel mai simpatic cuplu, este vorba de Marinette si Adrien din serialul Miraculos: Buburuza si Motan Noir, de luni pana vineri, de la ora 18:10. Cei doi adolescenti vor avea parte de noi provocari si dueluri cu adversari din ce in ce mai bine pregatiti.

In zilele de sambata si duminica, Disney Channel va difuza de la ora 9 episoade cu Phineas si Ferb, doi copii care fac tot felul de inventii in curtea din spate a casei in care locuiesc. Chiar daca sora lor mai mare Candance este cu ochii pe cei doi pentru a-i putea pari parintilor, cei doi ies mereu basma curata din toate experimentele.

Cei 3 copii nu stiu ca animalul lor de companie este un agent secret care are misiunea de a il impiedica pe doctorul Henz sa distruga planeta. Serialul Phineas and Ferb are 6 sezoane cu un total de 132 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 15 minute. Pe IMDb a obtinut nota 8,1.

Legile lui Milo Murphy – sambata si duminica, de la ora 09:20. Milo este un baietel destept de 13 ani care, alaturi de prietenii lui Dakota si Cavendish rezolva orice problema. Serialul are 2 sezoane cu un total de 40 de episoade, pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Disney Channel si Disney Junior – noutatile lunii februarie 2023

Disney Channel va continua sa difuzeze sambata si duminica de la ora 14 unele dintre cele mai frumoase si interesante filme marca Disney inclusiv in luna februarie. Noutatea lunii la Disney Channel o reprezinta difuzarea de noi episoade din serialul Omul Zapezilor de Neoprit. Noile episoade vor incepe sa fie difuzate din 27 februarie, de la ora 16:30.

Osmo si tatal lui se muta de pe o plaja insorita intr-un oras in care ninge tot timpul anului. Primarul acelui oras nu suporta monstri insa Osmo si verisoara lui, Rita, se imprietenesc cu un monstru Yeti de culoare galbena pe care incearca sa il ascunda pentru a nu il vedea primarul orasului Winterton.

Omul zapezilor de Neoprit are 50 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 11 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,8.

Disney Junior
Mickey Mouse: Casa Distractiei – noi episoade din 6 februarie, de la ora 17. Casa distractiei ii va duce pe prietenii lui Mickey in noi aventuri amuzante, pline de jocuri.

Alice in cofetaria minunilor. Noi episoade, din 13 februarie, de la ora 20. Alice va continua sa pregateasca retete magice din cartea magica mostenita de la bunica sa.

Micii Pompieri – din 20 februarie, de la ora 19:30. Echipa de masini de pompieri vin cu noi aventuri.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.