Omul Invizibil si Insula Fanteziilor pe Film Now
Postul de televiziune Film Now va difuza in luna octombrie filme interesante si relativ noi. In acest material va vom detalia cateva filme ce vor fi difuzate in luna octombrie pe acest post.

A Beautiful day in the Neighborhood / O zi minunata in cartier (2019) – 16 octombrie, de la ora 20. Lloyd Vogel (Matthew Rhys) este un jurnalist ce trebuie sa scrie un articol pentru o revista despre un om de televiziune, prezentatorul unei emisiuni pentru copii, Fred Rogers (Tom Hanks). Lloyd se duce la studioul unde Rogers filma emisiunea ca sa ii ia interviul pentru articol. Pe parcursul interviului, Fred isi da seama ca Lloyd are emotii si incepe sa il ajute, adica preia si rolul de reporter.

Actorul Tom Hanks a castigat 2 premii Oscar. Filmul O zi minunata in cartier a fost regizat de Marielle Heller iar pe IMDb a obtinut nota 7,3. O zi minunata in cartier are o durata de 1:49 minute.

Little Women / Fiicele doctorului March (2019) – 29 octombrie, ora 20. Acest film este realizat dupa romanul scriitoarei Louisa May Alcott si spune povestea a 4 surori care isi traiesc viata dupa regulile impuse de ele, nu de societatea si epoca in care traiesc. Cele 4 surori sunt: Amy March (Florence Pugh), Meg March (Emma Stone), Jo March (Saoirse  Ronan) si Beth March (Eliza Scanlen).
Filmul Ficele domnului March are o durata de 135 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,8.

Pet Sematary / Cimitirul animalelor (2019) – 29 octombrie, ora 22:15. Familia Creed se muta intr-un orasel linistit insa noua lor locuinta se afla langa un cimitir de animale. Pisica familiei Creed moare lovita de o masina. Louis Creed (Jason Clarke), capul familiei, doreste sa ingroape pisica familiei in acel cimitir de animale insa acel loc nu este ceea ce se credea initial iar Louis va avea parte de o surpriza groaznica.

Filmul Cimitirul animalelor este facut dupa romanul scris de Stephen King, are o durata de 103 minute iar pe IMDb a luat nota 5,7.

Omul Invizibil si Insula Fanteziilor pe Film Now

The Invisible Man / Omul invizibil (2020) – 30 octombrie ora 21:55. Cecilia Kass (Elisabeth Moss) este casatorita cu un om de stiinta obsedat. Cecilia este ajutata de sora ei si cativa prieteni sa fuga din casa sotului ei in miez de noapte. Intr-o zi, Cecilia este anuntata ca sotul ei a murit lasandu-i ei casa si jumatate din avere. Ea se decide sa se intoarca in casa in care a locuit cu sotul ei insa la scurt timp dupa ce se intoarce, ei si apropiatilor Ceciliei li se intampla situatii bizare. Cecilia incepe sa creada ca fostul sot nu a murit si ca tot ce se intampla este din cauza lui, ea povesteste totul politiei dar acestia nu o cred. In aceasta situatie, Cecilia hotaraste sa rezolve problema de una singura.

In acest film ii vom vedea pe: Oliver Jackson (Adrian Griffin), Storm Reid si altii. Pe IMDb, Omul Invizibil a obtinut nota 7.

Fantasy Island / Insula Fanteziilor (2020). Insula Fanteziilor este o statiune de lux detinuta de Mr. Roarke (Michael Pena). Pe acea insula, domnul Roarke implineste toate visurile ascunse ale oaspetilor sai. In scurt timp, acele visuri se transforma in cele mai negre cosmaruri pentru vizitatorii insulei.
Pe IMDb, filmul Insula Fanteziilor a obtinut nota 4,9 si are o durata de 110 minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.