District 10 – informatii si data lansare
District 10 este mult asteptatul sequel al filmului District 9 lansat in 2009. Informatia a fost confirmata inca din prima parte a anului 2021 de catre creatorul, regizorul si scenaristul Neill Blomkamp.

District 9 este un thriller sci-fi lansat in 2009 cu Sharlto Copley, David James si Jason Cope, nominalizat la 4 premii Oscar, care a obtinut pe IMDb nota 7.9 din 659.000 de recenzii. Filmul prezinta un scenariu in care extraterestrii ajung pe Pamant si sunt fortati sa traiasca in ghetouri. A fost filmat in Johannesburg, Africa de Sud si face referire la regimul apartheid din tara practicat de-a lungul secolului XX care presupunea segregarea raselor.

In 1982, o nava spatiala imensa ajunge in Johannesburg aducand o specie extraterestra numita de pamanteni „creveti”. Dupa 28 de ani, intampinarea calda a oamenilor s-a transformat complet, limitand extraterestrii intr-un ghetou militarizat numit Districtul 9, unde libertatea acestora este limitata si exploatata.

Scenaristii filmului District 10 vor fi tot Neill Blomkamp si Terri Tatchell, ambii au fost nominalizati la Oscar datorita scenariului District 9. Neill Blomkamp este cunoscut si pentru alte filme precum Elysium (2013) sau Chappie (2015). Ultimul proiect al sau a fost filmul horror / sci-fi Demonic lansat in august 2021.

Acestea au fost nominalizarile la Oscar ale filmului District 9 insa nu a fost castigat niciun premiu:

  • cel mai bun film al anului
  • cel mai bun scenariu
  • cea mai buna editare de film
  • cele mai bune efecte vizuale

District 10 – informatii si data lansare

Finalul District 9 a lasat cateva intrebari fara raspuns, nestiind ce s-a intamplat cu Pamantul dupa ce Christopher a plecat, daca „crevetii” au ajuns specia dominanta pe Pamant sau daca cel putin au incercat acest lucru.

District 10 se afla in faza realizarii scenariului iar lucrurile par sa se miste greu, ceea ce face greu de preconizat care va fi data lansarii insa probabil nu vom vedea noul film in 2022. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea noutati despre aceasta productie.

De asemenea, nu exista inca informatii despre scenariul filmului District 10 sau despre actorii care vor face parte din distributie.

Daca ati urmarit District 9, ce parere aveti despre acest film? Considerati ca sequelul District 10 va avea succes?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Astept de ani buni continuarea acestui film, multi ani au spus ca nu va fi nicio continuare.Ma bucur sa vad ca s-au decis sa faca o continuare,sper sa fie la fel de bun ca si primul avand in vedere ca sunt aceeasi scenaristi.
    Filmul din 2009 a fost bestial, excelent,cred ca l-am vazut si revazut de vreo 3-4ori pana acum si mereu cand il mai nimeresc pe vreun post il revad iar…