DIVA – Crime in Franta
Postul de televiziune Diva a programat pentru luna septembrie, in zilele de miercuri, filme interesante despre crime si detectivi. Aceste 4 filme sunt frantuzesti si vor fi difuzate in fiecare miercuri, de la ora 21.

Murder in the Maures Montains / Crima in Muntii Maures (2019) – 7 septembrie, ora 21. Un pluton de armata care facea un exercitiu de antrenament pe muntele Sainte Victoire, descopera un cadavru plin de sageti. Un locotenent de armata si unul al jandarmeriei se vor ocupa de ancheta in acest caz. Diane Giraud (Helene Degy) si Alex Lancon (Lauren Ournac) vor face o descoperire interesanta in timpul anchetei. Cei doi vor descoperi ca sagetile din corpul victimei sunt trase de Arcasul Negru, un fel de justitiar care traia in anul 1975.

Murder in the Land of Cathars (2019) / Crima in tara Catarilor (2019) – 14 septembrie, ora 21. La o expozitie despre inchizitie care are loc intr-un castel medieval, vizitatorii descopera un cadavru al unei femei inchis intr-o cusca. La locul descoperirii se afla un tanar bolnav care este considerat principalul suspect.

Victor (Salim Kechiouche), principalul suspect, este fratele unui locotenent de jandarmerie pe nume Pauline Lebrun (Elodie Fontan). Pauline nu are voie sa participe la ancheta si astfel, ea trebuie sa gaseasca o alta metoda prin care sa il scoata pe fratele ei de sub acuzatiile de crima.

Catarii au locuit in secolul XI in unele regiuni franceze iar in secolul XIII aceasta populatie a fost stearsa de pe fata pamantului de catre cruciadele religioase.

DIVA – Crime in Franta

Murder in St. Omer / Crima la St. Omer (2019) – 21 septembrie, ora 21. In oraselul Doulac a avut loc o crima nerezolvata, timpul a trecut iar dupa cativa ani, locuitorii primesc scrisori in care li se spune ca in curand vor afla cine a comis acea crima. Speriat, faptasul acelei crime incearca sa agite linistea orasului pentru a-l gasi pe cel care trimite acele scrisori, pentru a-l ucide. Jandarmeria franceza este nevoita sa il gaseasca rapid pe cel care turbura linistea orasului.

Murder on Reunion Island / Crima pe insula Reunion (2019) – 28 septembrie, ora 21. Intr-o comunitate mica are loc o crima, un mostenitor al unei afaceri locale este gasit mort. Politista locala Juliette (Catherine Jacob) este ajutata in elucidarea cazului de crima de catre un tanar politist fara experienta pe nume Zac (Ambroise Michel).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.