Program Revelion 2021 pe Antena 1
In acest material va vom prezenta programul de Revelion al postului Antena 1. Programul special de Revelion incepe de la ora 20:00 cu emisiunea Show si-asa prezentata de Mirela Vaida, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu.

Invitatii vor forma doua echipe conduse de Andrei Stefanescu si Liviu Varciu si vor concura intre ei prin probe amuzante. Printre invitatii acestei emisiuni ii vom recunoaste pe: Jean de la Craiova, Mioara Velicu, Cornelia si Lupu Rednic (acestia vor forma echipa Popularilor ce va fi condusa de Liviu).

Echipa condusa de Andrei se numeste echipa Artistilor Pop. Aceasta echipa este formata din urmatorii artisti:Marcel Pavel, Monica Anghel, Ami si Andreea Banica. Emisiunea Show si-asa va fi difuzata in reluare de la ora 03:30 dimineata.

Al doilea show al serii dintre ani va fi prezenat de Dan Negru. Emisiunea se numeste Revelionul Starurilor 2021 si va fi difuzat in intervarul orar 22:00 – 03:30. Dan Negru face trecerea dintre ani la tv pentru a 21-a oara. In cadrul emisiunii Revelionul Starurilor vom descoperi vedete ascunse sub diferite masti ale diferitelor personaje de desene animate sau ale altor personaje.

Vor canta artisti din toate genurile muzicale, printre invitatii emisiuni ii vom aminti pe Nea Marin, Maria Buza, Elena Merisoreanu, Ovidiu Lipan Tandarica, Dan Bittman, Romica Tociu, Adriana Trandafir. Invitatii din platou vor trebui sa ghiceasca ce vedeta se ascunde sub diferite masti cu ajutorul unor indicii date de Dan Negru. Vor fi 12 masti, fiecare masca va reprezenta cate o luna din an.

Acesta este programul special oferit de postul Antena 1 in seara dintre ani. In prima zi a anului 2021, postul Antena 1 va difuza o serie de filme pentru intreaga familie:
La ora 10:00 va fi difuzat filmul Magie in New York. Filmul spune povestea unei printese din lumea desenelor animate care ajunge in lumea reala in Manhattan datorita unei vraji facute de o regina. Rolul printesei transformate din personaj de desen animat in finta umana este interpretat de actrita Amy Adams.

Program Revelion 2021 pe Antena 1

La ora 12:00 va fi difuzat filmul Pantera Roz (comedie).
La ora 20:00 va fi difuzat filmul Cenusareasa.
La ora 21:45 – Crima din Orient Express. Este un film cu Penelope Cruz facut dupa un roman scris de Agatha Christie.

Seara se incheie la Antena 1 cu filmul Aliatul difuzat la ora 00:00. In acest film joaca Brad Pitt in rolul unui agent, Max Vatan, care se indragosteste de o spioana in timpul unui caz de asasinare a unui oficial german. Rolul spioanei franceze este jucat de actrita Marion Cotillard.

Update 01.01.2021: Emisiunea Revelionul Starurilor se poate vedea in reluare pe Antena 1 astazi de la ora 14:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

 1. Sunt cam dezamăgit de „cea mai mare petrecere”. Cel mai slab revelion al lui Dan Negru.

  Programul a fost îngrozitor. Probabil low-cost, măști ieftine și mulți artiști de nișă. De fapt cei care au predominat programul au fost maneliștii și cântăreții de nepopulară de mahala.
  Romica parcă a intrat în carantină. Era mai mult absent. Noroc cu doi actori care mai erau pe acolo. Tot bine-venite au fost și câteva numere de magie.
  Totuși diversitate minima și nimic surprinzător la care sa mai vrei sa te uiți.
  Nimic festiv, parcă eram înainte de cooperativizarea romaniei. Mă așteptam si la mizerii muzicale cu văicăreli pe teme orientale, dar a fost prea mult.
  Îmi pare rău că sput toate astea, dar nu sunt singurul dezamagit

  • Usor, usor, vom ajunge sa fim mult mai multumiti de un film bun sau un serial in noaptea de revelion.
   Asta este calitatea televiziunii din Romania, din pacate.
   Daca ne uitam si pe alte programe, situatia sta cel putin la fel de prost.