Pro Gold redifuzeaza In sfarsit exista paradis
Telenovela columbiana In sfarsit exista paradis (El Final del Paraíso – 2019) va fi redifuzata de luna aceasta de Pro Gold. Aceasta este un spin-off al telenovelei Sin Senos Sí Hay Paraíso (2016) create de Gustavo Bolívar.

In sfarsit exista paradis este produsa de Telemundo Global Studios si Fox Telecolombia pentru Telemundo.

Rezumat In sfarsit exista paradis
Doi ani mai tarziu, Catalina preia noile atributii ca sef al organizatiei DEA din Columbia. Fiica sa (Mariana), El Titi si Dayana s-au asociat cu Yésica Beltrán, cel mai mare dusman al lor, ale carei ambitii au crescut.

Intre timp, Catalina va trebui sa lupte impotriva traficantilor de droguri, in special impotriva unui nou cartel de criminali care ameninta sa trimita in toata lumea un nou drog sintetic, declansand un razboi intre bine si rau.

Primul episod va incepe cu un restaurant care serverste ca laborator in care sunt produse droguri. Catalina, director DEA Columbia, afla cu stupoare ca fiica sa este membra a cartelului Babys.

In aceasta telenovela vom vedea actorii Carmen Villalobos (Iubiri – 2006, Dora, ingerul pazitor – 2004), Kimberly Reyes, Fabián Ríos, Gregorio Pernía, Catherine Siachoque, Stefanía Gómez (Betty cea urata – 1999), Stephania Duque, Roberto Manrique, Juan Pablo Gamboa (Onoare si noblete – 2007) si altii.

Pro Gold redifuzeaza In sfarsit exista paradis

Telenovela In sfarsit exista paradis are 90 de episoade iar pe IMDb are nota 5.5 din 194 de recenzii. Fanii acestui serial au fost foarte dezamagiti de final, conform mai multor recenzii lasate pe diverse site-uri de specialiate.

Pro Gold va difuza In sfarsit exista paradis din 26 ianuarie, de la ora 18:00, in locul unei alte telenovele din 2019, Putin sunt si al tau. Telenovela columbiana a mai fost difuzata in trecut de Pro 2 si Pro Gold.

Din aceeasi franciza fac parte si alte productii create de Gustavo Bolívar precum:

  • Sin Senos Sí Hay Paraíso (serial, 2016)
  • Sin tetas no hay paraíso (film, 2010)
  • Sin Senos No Hay Paraíso (serial, 2008)

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.