Suflete pereche – din martie pe Netflix.
Serialul Suflete pereche va debuta in curand pe Netflix. Conceput dupa romanul The One scris de John Marrs, serialul original Netflix va debuta pe data de 12 martie.

Alcatuit din 8 episoade, primul sezon o va avea in prim plan pe actrita Hannah Ware care va interpreta rolul unei cercetatoare de ADN pe nume Rebecca. Cu ajutorul unui singur fir de par, Rebecca garanteaza ca in urma unei analize ADN va gasi partenerul perfect din punct de vedere genetic si creeaza astfel un alt tip de servicii matrimoniale.

Cu ajutorul geneticii pune in functiune proiectul care le ofera oamenilor compatibilitatate. Din dorinta de a-si gasi partenerul perfect, oamenii apeleaza la serviciile ei in speranta ca vor gasi singura persoana de care sunt predispusi genetic sa se indragosteasca, astfel incat sa ajunga sa traiasca impreuna o poveste de dragoste minunata, ca in basme. Desi partenerul este perfect din punct de vedere genetic, chiar si sufletele pereche au secrete, unele mai mortale si mai socante decat altele.

Tot in roluri principale ii veti vedea si pe actorii Zoe Tapper si Dimitri Leonidas. Acestia vor interpreta personajele Kate si James.

Suflete pereche – din martie pe Netflix.
Pe langa actorii principali ii mai intalnim pe: Olivia Chenery (Holly), Albano Jeronimo (Matheus), Stephen Campbell Moore (Damian), Eric Kofi – Abrefa, Diarmaid Murtagh (Connor), Jana Perez (Sophia). Toti acesti actori vor fi prezenti pe parcursul celor opt episoade ale primului sezon, conform IMDb.

Serialul Suflete pereche se incadreaza la genurile: drama, crima, sci-fi. Fiind un serial care va aparea in premiera pe Netflix acesta nu are nota pe IMDb.

Trailerul serialului il puteti viziona pe platforma Netflix dar si dand play in videoul de mai jos:

Suflete pereche este traducerea serialului The One, traducere pe care Netflix a folosit-o pentru prezentarea acestuia pe platforma sa romaneasca. Serialul are o poveste captivanta, iar genurile la care se incadreaza nu ne duc cu gandul la un serial romantic, in ciuda titlului alocat. Asteptam parerile dvs. dupa vizionare in capul dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.