Digi ofera servicii de telefonie mobila in Ungaria

Compania Digi Kft., filiala a grupului Digi Communications N.V. (grup care detine si Digi Romania) lanseaza de astazi servicii de comunicatii mobile in Ungaria, prin propria retea. Asadar, serviciile de telefonie mobila nu sunt furnizate ca operator virtual (MVNO) precum s-a procedat in Spania si Italia, ci prin reteaua proprie, asemenea serviciilor de comunicatii mobile din Romania.

Digi precizeaza, conform unui comunicat remis catre Media-Max: „Rețeaua DIGI Mobil din Ungaria înglobează cele mai recente dezvoltări din domeniul comunicațiilor mobile, utilizând standardul 4G pentru telefoanele de ultimă generație. În același timp, rețeaua utilizează și standardul 2G, pentru compatibilitatea cu telefoanele existente, pentru serviciul de voce. Operatorul are în plan o evoluție rapidă către viitorul comunicațiilor mobile, intenționând să dezvolte și serviciile viitoare 5G.

Abonatii Digi Ungaria vor putea beneficia de telefonie mobila atat prin reteaua 4G insa, spre deosebire de Digi Romania, inclusiv prin reteaua mobila 2G. De asemenea, in mod gratuit sunt disponibile serviciile VoLTE si VoWIFI, precum si in reteaua Digi Romania.

Digi ofera servicii de telefonie mobila in Ungaria

Rețeaua DIGI Mobil din Ungaria este într-o dezvoltare continuă, acoperirea urmând să se extindă în mai multe etape. ”Suntem hotărâți să investim, să testăm și să lucrăm în continuare împreună cu clienții noștri, astfel încât în perioada următoare să îmbunătățim constant acoperirea, în mod prioritar în zonele importante pentru clienții care vor alege serviciul nostru mobil” a declarat Dragos Spataru, Director General Digi Kft. si Invitel Kft. Dragos Spataru a ocupat in trecut pozitia de sef al departamentului de telefonie fixa si comunicatii mobile Digi Romania. Dragos Spataru s-a alaturat companiei RCS – RDS in 1998 ca Web Designer.

Digi Ungaria va oferi gama de telefoane mobile Digi C1, Digi R1 si Digi K1 lansate recent si pe piata din Romania, telefoane produse de catre ZTE insa comercializate sub brandul Digi. Gasim aici informatii detaliate privind modelele de telefoane mobile Digi lansate recent.

In prezent Digi Ungaria ofera serviciul de telefonie mobila promotional, fara plata unui abonament lunar (0HUF/luna), trafic nelimitat pentru datele mobile nationale, avand urmatoarele beneficii:

 • minute nelimitate in reteaua Digi (fixa si mobila);
 • 5 Ft/minut pentru apelurile in retelele nationale sau catre retelele UE, atat fixe cat si mobile;
 • SMS-uri nelimitate catre reteaua Digi Ungaria;
 • 21 Ft/SMS pentru SMS-urile catre retelele nationale;

Viteza serviciului de internet mobil este de maxim 22.1 Mbps download si maxim 7.5 Mbps upload, vitezele nefiind garantate. Viteza este redusa la 256 Kbps in situatia in care se depaseste cantitatea de trafic lunara de 50 GB.

Oferta disponibila pentru testarea serviciului Digi in Ungaria este foarte avantajoasa si cu siguranta va atrage multi clienti in retea. Ramane de vazut care va fi oferta disponibila dupa ce Digi isi va face o baza de clienti pe segmentul de comunicatii mobile in Ungaria.

Acum aproximativ un an Digi a finalizat preluarea operatorului Invitel, unul dintre operatorii de telecomunicatii principali din Ungaria pentru 135.4 milioane de euro. Digi ofera in prezent in Ungaria si servicii de televiziune digitala, internet de mare viteza si telefonie fixa.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  • E posibil ca existenta retelei 2G sa fi schimbat putin lucrurile in primi ani de existenta ai celor de la Digi, deoarece atunci erau foarte multe persoane care doreau sa folosesasca telefoane 2G in reteaua Digi si nu puteau insa daca ne raportam la prezent, acest lucru nu mai este relevant, majoritatea au smartphone-uri care sunt obligatoriu 3G, chiar si 4G. In principiu, persoanele in varsta ce mai folosesc telefoane 2G insa acest lucru se poate rezolva cu telefoane pentru seniori, cu butoane mari, care sunt si 3G.

   • Aici n-ai dreptate, multa lume vrea sa se porteze la ei si cand aud ca n-au retea 2G si le trebuie un telefon 3G se lasa pagubasi. Nu ma refer aici la persoanele in varsta sau cele care nu se pricep sa umble cu un smartphone preferand clasicul telefon, Ma refer la persoanele care umbla de dimineata pana seara ca asta le este natura serviciului si care au nevoie de un telefon clasic din simplu motiv ca autonomia bateriei acestuia este cu mult mai mare a unui smartphone. O firma de curierat, una de distributie, sunt doar cateva exemple care impun indesfasurarea activitatii lor telefoane clasice. Cand ai un volum mare de date, munca multa sa suni clientii, nu stai toata ziua sa dai cu degetul pe ecran la smartphone, tot telefonul clasic este si o sa ramana baza in aceste tipuri de activitati.

    • In ultima perioada nu am auzit pe cineva care sa mai foloseasca telefon 2G.
     Acum exista chiar si smartphone-uri la care tine bateria 3-5 zile. Exista o multitudine de modele de telefoane 3G la care rezista bateria suficient. Chiar si chinezariile ordinare oferite de Digi (U1000S de exemplu), la inceput tinea bateria chiar si o saptamana.
     Sunt o gramada de telefoane 3G cu taste.
     Si cand vine vorba de firme, aici e altceva, fiind curier are telefon de serviciu, iar firmele oricum nu prea opteaza pentru Digi. Banul gros pe segmentul mobil iese pe partea rezidentiala (persoane fizice), nu pe partea de persoane juridice.

     • N-ai auzit tu, uitate mai bine in jur sau du-te la orice magazin cu telefoane sa vezi ca mereu au la vanzare telefoane clasice 2G. Sunt multe persoane care nu vor sa vada smarthphone in viata lor preferand telefonul clasic prin simplu fapt ca este simplu de umblat cu el si are autonomie mare. La Telekom daca te duci gasesti mereu 4-5 modele de teluri 2G si care CHIAR se vand

     • Eu asta am observat si raman la parerea aceasta, consider ca reteaua 2G nu mai merita investitia.
      Poate ma insel insa asta am constatat pana acum, inclusiv din interactiunea cu cititorii.
      Si repet, telefon 3G nu inseamna neaparat smartphone. Exista o gramada de telefoane simple, inclusiv Nokia, doar cu butoane, la care tine bateria care sunt 3G.