DIVA difuzeaza noua telenovela Norocul lui Loli
Conform unui promo difuzat de DIVA, telenovela marca Telemundo Norocul lui Loli (Loli’s luck / La suerte de Loli – 2021) va incepe de luna aceasta.

Rezumat Norocul lui Loli
Dolores „Loli”Aguilar (Silvia Navarro) este o femeie de succes, independenta, ce ocupa functia de producator executiv la Global Radio Group, postul de radio numarul 1 pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii.

Pe masura ce evolueaza din punct de vedere profesional, viata ei amoroasa devine din ce in ce mai nesemnificativa, avand o viata fara compromisuri. Insa, totul se schimba atunci cand Mariana, cea mai buna prietena a ei, moare si ii lasa totul, inclusiv cei doi copii.

Toata lumea este surprinsa, mai ales Loli, care se simte drept cea mai putin calificata persoana care sa aiba grija de doi copii. Ea va trebui sa se adapteze acestei noi realitati, urmand sa afle ca munca nu este totul in viata, adevaratul succes venind din partea familiei si iubirii.

Rolul principal este interpretat de Silvia Navarro (Mostenitoarea – 2004, Indoiala – 2002, Perla – 1998) iar in aceasta serie vom vedea si actorii Osvaldo Benavides (Sarmana Maria – 1995, Monarca – 2019), Christian Chávez (Rebelde – 2004), Gaby Espino (Seductie – 2000, O lume a fiarelor – 2006), Mariana Seoane (El Señor de los Cielos – 2013), Gisella Aboumrad si altii.

DIVA difuzeaza noua telenovela Norocul lui Loli

Telenovela americana Norocul lui Loli are 103 episoade difuzate in 2021 in tara natala iar DIVA incepe difuzarea acestei productii din 25 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 18:00.
Pe IMDb a obtinut nota 7.1 din 81 de recenzii.

Desi existau zvonuri ca productia va fi difuzata de Acasa (fostul Pro 2), se pare ca va avea premiera in Romania pe DIVA. De regula, DIVA difuzeaza filme si seriale romantice / de drama. In grila DIVA urmeaza sa inlocuiasca serialul american Pompierii din Chicago.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre aceasta productie in sectiunea de mai jos.

Update 14.05.2023: DIVA redifuzeaza telenovela Norocul lui Loli din 5 iunie, de la ora 15:50;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII