Django: serialul filmat in Romania se vede la Focus Sat TV
Postul de televiziune Focus Sat TV anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca din data de 24 aprilie va difuza serialul western filmat in Romania Django (2022).

Django o productie originala Canal+ realizata dupa filmul italian cu acelasi nume din 1966. Filmul Django din 1996 i-a lansat cariera actorului Franco Nero. In 2012, regizorul Quentin Tarantino a realizat filmul Django dezlantuit, care a avut un real succes, castigand doua premii Oscar.

Serialul Django va fi difuzat in zilele de luni si joi, de la ora 21:30, cate doua episoade consecutiv. Actiunea serialului se petrece in vestul salbatic intre anii 1860-1870 si spune povestea unui pistolar pe nume Django (Matthias Schoenaerts), un tip enigmatic care ajunge in New Babylon, un oras al proscrisilor.

In urma cu opt ani, familia lui Django a fost omorata insa acum afla ca fata lui, Sarah (Lisa Vicari), a supravietuit macelului. Sarah a fost salvata de un alt pistolar pe nume John Ellis ( Nicholas Pinnock), fondatorul orasului New Babylon, care a crescut-o pe Sarah alaturi de fetele lui.

Django este un serial plin de situatii palpitante care alterneaza cu momente emotionante. Este regizat de Francesca Comencini si David Evans, care au conceput serialul ca pe un western pshiologic feminist si contemporan. Francesca Comencini a declarat ca personajele sunt inventate pe fundalul unei societati in care diversitatea este vazuta de unii ca o oportunitate pentru viitor iar de altii ca o amenintare.

Django: serialul filmat in Romania se vede la Focus Sat TV

Toate episoadele au fost filmate in Romania in perioada mai – noiembrie 2021 in mai multe regiuni: judetul Brasov, Buftea, Drobogea, la Vulcanii Noroiosi si prin preajma Bucurestiului. Filmarile au durat 27 de saptamani. S-au construit platouri de filmari in 20 de locuri naturale. Craterul Vulcanului Racos a fost transformat complet intr-un oras.

Echipa de productie au construit de la 0 nu mai putin de 54 de cladiri din lemn care arata ca in vestul salbatic. Django are un sezon format din 10 episoade, durata fiecarui episod este de 50 de minute iar pe IMDb are nota 4.

Actorul Nicholas Pinnock a mai jucat in seriale ca: Pe Viata sau Marcella, ambele sunt seriale Netflix. Django va fi disponibil si in biblioteca video disponibila prin aplicatia Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.