DMZ: Zona demilitarizata – miniserie HBO Max
Platforma de streaming HBO Max a adaugat recent miniseria DMZ: Zona demilitarizata, un serial SF foarte interesant.

Serialul spune povestea unei femei, Alma Ortego (Rosario Dawson), care este despartita de fiul ei. Intr-un viitor apropiat, in America are loc un razboi civil iar oamenii sunt evacuati din acea zona, astfel Alma este despartita de fiul ei adolescent. Dupa un timp, Alma se intoarce in Manhattan pentru a-si cauta fiul, insa orasul nu mai este asa cum il stie ea.

Manhattan este controlat de doua bande rivale. In acest oras, legea se aplica prin forta si arme iar acum numele orasului este DMZ. Orasul este devastat iar aici nu intra si nu iese nimeni. Inainte sa intre in noul oras, Alma este avertizata de asistenta Rose, (Mamie Gummer), deoarece in oras este posibil sa isi piarda viata din cauza lui Skel (Freddy  Miyares), un asasin eficent care scrie numele victimelor pe ziduri.

Disperata sa isi gaseasca fiul, Alma apeleaza la Parco Delago (Benjamin Bratt), liderul interlopilordin DMZ. Parco este un tip indoelnic si obraznic. In oras, Alma se va intalni cu o veche cunostinta, Wilson Lin (Hoon Lee), care este rivalul lui Parco. Wilson este un tip enigmatic, crud si siret. Vazand cum traiesc oamenii din DMZ, Alma isi schimba radical prioritatile, hotaraste sa ramana si sa lupte impotriva celor doi, Parco si Wilson, devenind astfel revolutionara Zee.

DMZ: Zona demilitarizata – miniserie HBO Max

DMZ: Zona demilitarizata este un serial captivant, cu un scenariu bine facut si decoruri impresionante. DMZ prezinta un posibil viitor imprevizibil si sinistru.

Pe actrita Rosario Dawnson o mai putem vedea jucand in Sin City (2015), interpretand rolul lui Gail. Pe Benjamin Bratt il putem vedea jucand exceptional in Modern Family (interpreteaza rolul lui Javier Delgado, fostul sot al Gloriei si tatal lui Manny).

DMZ a fost filmat in New York, Statele Unite ale Americii, are un sezon alcatuit din 4 episoade. Fiecare episod are durata medie de o ora, iar pe IMDb a obtinut nota 5,4. Fiind o serie limitata, nu vom vedea sezonul 2.

Platforma de streaming HBO Max a inlocuit recent in Romania HBO GO. HBO Max apartine companiei Warner. Recent, Warner Bros a achizitionat 70% din Discovery. Noua companie rezultata din fuziunea celor doua companii se va numi Warner Bros Discovery.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.