DOCShow – emisiune a rapperului Doc pe Virgin Radio
DOC (pe numele real Vlad Munteanu) este unul dintre cei mai cunoscuti rapperi din Romania iar de luna aceasta va avea o emisiune in FM pe Virgin Radio, numita DOCshow, conform postarii publicate pe contul oficial Facebook.

DOC isi invita fanii la o discutie in cadrul emisiunii DOCshow, ce va fi disponibila din 24 octombrie, de la ora 22:00, pe Virgin Radio. Nu au fost oferite informatii privind subiectele abordate in cadrul acestei emisiuni insa probabil vor avea legatura cu hip hop-ul romanesc.

DOC activeaza pe scena hip-hopului din Romania de la mijlocul anilor ’90, atunci cand a infiintat cu Nwanda si Deliric trupa Trilogia. Insa, DOC si Deliric s-au facut cunoscuti din 1999 atunci cand au infiintat trupa CTC si label-ul Facem Records (ambele inca exista) impreuna cu Vlad Dobrescu (VD).

Pana in prezent, DOC a colaborat cu artisti si trupe precum Cedry2k, Maximilian, Bitza, Guess Who, Raluka, Da Hood, R.A.C.L.A., Cabron, Smiley si altii.

DOCshow – emisiune a rapperului Doc pe Virgin Radio

Virgin Radio difuzeaza muzica hip hop, trap si in general muzica noua. In prezent sunt difuzate emisiuni precum Virgin Radio Romania Breakfast, Tic Talk sau 10 la foc automat.

Postul de radio Virgin Radio se poate asculta in mai multe orase, printre care mentionam Bucuresti, Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Deva, Iasi, Miercurea Ciuc, Pascani, Petrosani, Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Resita, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Zalau si altele. De asemenea, Virgin Radio este disponibil in grilele digitale ale anumitor operatori de telecomunicatii, printre care si Digi.

Vlad Dobrescu, un alt membru al formatiei hip hop CTC, a lansat inca din 2015 emisiunea online MIC Check Radio care a fost difuzata de Radio Guerrilla si a strans pe YouTube peste 50.000 de abonati.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre noua emisiune DOCshow in sectiunea de comentarii situata mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.