Epurarea si 3% – seriale disponibile online
In acest material vom continua sa va recomandam filme si seriale disponibile pe platformele de streaming.

The Purge / Epurarea (2018-2019). Serialul Epurarea este facut dupa seria de filme cu acelasi nume. Actiunea serialului are loc in Statele Unite ale Americii, intr-un univers paralel. In acel univers, toate infractiunile sunt legale iar statul este condus de un partid totalitar. Toata actiunea serialului are loc intr-o singura noapte timp de 12 ore in care toate personajele trebuie sa faca toate infractiunile posibile pentru a supravetui acelei nopti.

In serialul Epurarea ii vom vedea pe: Gabriel Chavarria (Miguel Guerrero), Derek Luke (Marcus Moore) sau Hannah Emily Anderson (Jenna Betancourt). Serialul are 2 sezoane cu 20 de episoade iar un episod are o durata de 42 de minute. Se poate viziona pe platforma Prime Video Amazon iar pe IMDb serialul a obtinut nota 6,5.

3% (Brazilia, 2016 – 2020). Actiunea serialului are loc intr-un viitor apropiat in Brazilia. Cativa oameni saraci primesc o invitatie sa participe la un joc daca doresc sa scape de saracie si sa traiasca in lux. Jocul se numeste the process si este compus dintr-o serie de probe foarte grele, din toti partincipantii doar 3% din concurenti pot trece mai departe.

In acest serial ii putem vedea pe: Bianca Comparato (Michaele Santana), Vaneza Oliveira (Joana Coelho) sau Rodolfo Valente (Rafael Moreira). Serialul 3% are 4 sezoane cu un total de 33 de episoade, un episod are o durata de 49 de minute. Pe IMDb, serialul 3% a obtinut nota 7,4. Aceasta productie se poate viziona pe Netflix.

Epurarea si 3% – seriale disponibile online

Platforma de streaming Netflix a anuntat care este topul celor mai urmarite seriale si filme de pe Netflix. La categoria seriale, pe primul loc se afla serialul coreean Squid Game care a fost urmarit de 111 milioane de conturi la doar o luna de cand a fost adaugat pe platforma. Pe locul 2 se afla serialul Bridgertone urmarit de 82 de milioane de abonati / conturi. Pe locul 3 sunt situate serialele Lupin si The Witcher, urmarite de 76 de milioane de conturi si Sex/Life urmarit de 67 milioane de conturi.

La categoria filme, cel mai urmarit film este Extraction urmarit de 99 milioane de conturi, pe locul 2 este filmul Bird Box urmarit de 89 de milioane de conturi iar pe 3 se afla filmul Spencer Confidential urmarit de 85 milioane de conturi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.