Telekom fix: Oferta TV cadou
Telekom Fix (Telekom Romania Communications) a lansat si anul acesta o oferta prin care oferta un televizor gratuit abonatilor care contracteaza anumite servicii fixe.

Concret, pentru a beneficia de televizorul gratuit trebuie sa optam pentru 4 servicii fixe sau mobile: internet fix, televiziune, telefonie fixa, smart wifi, smart TV stick sau telefonie mobila. Doritorii care vor opta pentru 4 astfel de servicii, vor primi un televizor gratuit in limita stocului disponibil. O alta conditie obligatorie este ca minim unul dintre serviciile contractate sa fie televiziune sau internet fix iar contractarea serviciilor trebuie sa se faca exclusiv online.

Este important de stiut ca se ofera 200 astfel de televizoare, dupa cum urmeaza:

  • 120x Vortex 24TD1200 HD 61 cm
  • 80x Vortex 24TPHDE1 HD 61 cm

Livrarea televizorului se face in termen de maxim 30 de zile de la data instalarii serviciilor.
In plus, pe langa televizorul gratuit (mentionam din nou ca se ofera doar in limita stocului disponibil), vom putea beneficia de urmatoarele reduceri:

  • 50% reducere la abonament timp de 12 luni
  • in cazul serviciului de internet fix, se ofera o licenta gratuita Norton antivirus
  • in cazul serviciului de televiziune, se ofera HBO si HBO GO incluse timp de 1 an

Telekom fix: Oferta TV cadou

Oferta Telekom fix Black Friday este valabila pana pe 26 noiembrie 2021. Anul trecut, in cadrul ofertei Telekom Black Friday a fost oferit tot un televizor Vortex gratuit insa conditia era sa se contracteze 3 servicii fixe. De asemenea, anul trecut se oferea reducere la abonament dupa cum urmeaza:

  • 50% reducere timp de 6 luni pentru TV, NET si TEL
  • 50% reducere timp de 3 luni pentru Telekom Smart Wifi si Smart TV Stick, chiar daca erau incluse in pachete cu televiziune si internet

Reamintim ca Digi a oferit anul acesta de Black Friday 50% reducere la abonament pentru orice serviciu nou, upgrade sau extraoptiune activata, pastrand aceleasi beneficii precum anul trecut.

Voi ce parere aveti despre oferta Black Friday Telekom fix?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII