Documentarele lunii august pe National Geographic si Nat Geo Wild
In acest articol va vom prezenta o parte din programul special ce l-au pregatit posturile National Geographic si National Geographic Wild in luna august 2021.

National Geographic
Bob Ballard: Viata unui explorator – din 2 august, de la ora 21. In acest documentar, Bob Ballard ne va impartasi cum a ajuns la cele mai interesate descoperiri ale sale si prin cate provocari a trecut pentru a ajunge la aceste descoperiri.

Ingineri pentru spatiu. Incepe din 3 august si va fi difuzat in fiecare marti, de la ora 22. Documentarul are 6 episoade, prin care vom afla povestile inginerilor americani care au lucrat in spatiu. Aceste povesti nu au mai fost difuzate la tv iar inginerii respectivi vor retrai acele intamplari prin interviurile din acest documentar. Vom afla ce proiecte interesante s-au realizat in spatiu de-a lungul timpului.

Gordon Ramsay: Calator cu gust – sezonul 3. Din 11 august, in fiecare zi de miercuri de la ora 20. In acest sezon, Gordon va calatori in toata lumea dupa retete care mai de care, interesante si delicioase. El va ajunge prin Texas, in Portugalia, Islanda, Croatia si Mexic.

Razboiul Drogurilor. Din 13 august, in fiecare zi de vineri, de la ora 22. In acest documentar vom afla care sunt mecanismele traficului de narcotice in America si cum a influentat mafia aceasta problema a drogurilor.

Clima Virala – sezonul 4, din 18 august in fiecare zi de miercuri, ora 21. Fiecare episod din acest documentar ne prezinta imagini din intreaga lume cu capriciile extreme ale conditiilor meteo, fiind prezentate povesti ale supravietuitorilor.

Vanatorii de furtuni. Din 19 august, in fiecare zi de joi, de la ora 21. In acest documentar vor fi prezentate furtunile din intreaga lume petrecute intr-un an. De la tornadele din SUA, pana la alunecarile de teren din America Centrala.

Documentarele lunii august pe National Geographic si Nat Geo Wild

National Geographic Wild
America Salbatica – in fiecare zi de duminica de la ora 19. Fiecare episod din acest documentar ne va prezena viata salbatica din munti, mari, paduri, deserturi si rauri ce strabat toata America.

Cesar Milar – Omul bun – Caine bun – sezonul 6, din 6 august, de la ora 19. Cesar Milar ajuta oamenii care au probleme cu comportamentul prietenilor blanosi. Acesta dreseaza caini atat la domiciliul oamenilor cat si la centrul lui.

Ziua mondiala a leilor. National Geographic Wild va difuza pe 10 august un maraton de documentare despre lei. Acest maraton se va intinde pe durata a 24 de ore.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.