Ursul / The Bear – sezonul 2 Disney Plus
Platforma de streaming Disney+ anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro adaugarea unui nou serial de exceptie pe aplicatie, The Bear / Ursul (2022).

Serialul Ursul a fost bine primit de critici. Carmy Berzatto (Jeremy Allen White) este un bucatar de fine dining care se intoarce in orasul natal pentru a conduce afacerea familiei, un magazin de sandvisuri numit The Original Beff of Chicagoland. Carmy preia fraiele afacerii dupa ce in familie are loc un deces neasteptat.

Viata lui se schimba radical de la viata de chef intr-un restaurant de fite la conducerea unui magazin mic de cartier. Carmy va trebui sa invete cum sa se comporte cu angajatii care uneori sunt recalcitranti, trebuie sa rezolve problemele de familie care au aparut dupa moartea fratelui sau, acesta fiind anterior cel care se ocupa de magazin.

Carmy va realiza ca, desi nu parea la inceput, a fost decizie potrivita sa renunte la restaurantul fine dining pentru magazinul familiei. El va descoperi ca, de fapt, nu conduce o afacere si nu indruma angajatii ci toti sunt o adevarata familie.

Ursul / The Bear – sezonul 2 Disney Plus

Serialul Ursul este regizat de Joanna Calo, care a declarat ca serialul este un spatiu de a spune povesti in care oamenii sa se regaseasca, atat cei care apreciaza mancarea cat si cei care urmaresc emisiunile culinare sau lucreaza in restaurante.

Primul sezon al serialului Ursul are 8 episoade, durata fiecarui episod este de 30 minute iar pe IMDb a primit nota 8,5. Asa cum era de asteptat, serialul va avea si sezonul 2, informatia fiind confirmata de creatorii serialului. Tot ei au mentionat ca lansarea noului sezon va avea loc in 2023 insa nu a fost oferita o data estimativa.

Serialul este inspirat de povestea legendarului magazin de sandvisuri cu vita din Chicago, Mr. Beef.

Disney+ este cea mai noua platforma de streaming, lansandu-se anul acesta in Romania. Platforma ofera abonatilor continut diversificat, de la filme si seriale pana la documentare de la diversi producatori de continut, cum ar fi: Disney Star, National Geographic si altii. In Romania mai sunt disponibile platformele internationale Netflix, HBO Max si Prime Video dar si platforme de streaming locale cum ar fi Antena Play, Voyo sau Prima Play.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.