Europa vazuta de sus – sezonul 4 la National Geographic
In acest material vom detalia unul dintre cele mai interesante seriale documentare ce vor fi difuzate in urmatoarea perioada pe postul National Geographic. Postul de televiziune va difuza din 20 septembrie al 4-lea sezon al seriei documentare Europa vazuta de sus.

Sezonul 4 va fi difuzat in fiecare seara de marti, de la ora 22, cate un episod. In fiecare  episod, telespectatorii vor urmari imagini inedite filmate cu drona. In primul episod al sezonului 4, telespectatorii vor avea ocazia sa descopere Romania intr-un mod nemaivazut poate de multi.

In cadrul primului episod vom vedea imagini incredibile cu castelele Bran si Corvinilor situate in zona Transilvaniei, apoi calatoria continua spre nordul Romaniei si vom avea parte de o plimbare inedita cu Mocanita. Mocanita este ultimul tren din Europa care functioneaza cu carbune.

Incursiunea prin Romania va continua la Braila unde vom urmari cum decurg lucrarile la cel mai ambitios proiect care are loc in tara noastra, este vorba de constructia unui pod suspendat care va tranversa Delta Dunarii, la finalul acestui proiect podul de la Braila va fi al doilea cel mai lung pod suspendat din Europa.

Alt proiect unic la care vom merge sa vedem cum decurg lucrarile este refacerea acoperisului lacasului medieval Arhanghelul Mihail. Acoperisul acestui lacas este facut din sindrila de stejar cioplita manual. Aceasta lucrare este realizata de o echipa formata din voluntari.

Acestea sunt alte proiecte pe care le vom mai vizita in calatoria noastra aeriana prin Romania:

  • Restaurarea unei biserici din lemn situata in Muntii Carpati
  • Vom vedea cum decurg lucrarile la constructia Catedralei Mantuirii Neamului, vom vedea cum se construiesc cupolele aurii ale catedralei

Europa vazuta de sus – sezonul 4 la National Geographic

Dupa calatoria aeriana prin Romania, seria documentara Europa vazuta de sus ne va propune sa vizitam urmatoarele tari: Bulgaria (27 septembrie, ora 22), Serbia (4 octombrie, ora 22), Danemarca (11 octombrie, ora 22), Scotia (18 octombrie, ora 22) si Belgia (25 octombrie, ora 22).

Europa vazuta de sus este produs de catre Windfall Films pentru National Geogtaphic. Postul de televiziune National Geographic apartine de National Geographic Parteners, companie joint venture intre Disney si National Geographic. Acesta este un post cu licenta tematica documentare si este prezent in grilele de baza ale celor mai mari companii de cablu, iptv si dth din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.