Doi designeri, o singura familie – reality show TLC
Postul de televiziune TLC a pregatit in luna iunie pentru telespectatorii sai documentare interesante. In luna iunie, TLC sarbatoreste viata si promoveaza egalitatea si respectul fapt pentru care televiziunea va conecta publicul cu diverse comunitati LGBITQIA+ prin difuzarea de documentare despre aceste comunitati din intreaga lume. Serialele documentare difuzate in aceasta luna pe TLC vor fi despre comunitatile de gay, lesbiene si transsexuali.

Rochia perfecta – de luni pana vineri, de la ora 13. Serialul documentar Rochia perfecta prezinta telespectatorilor modul in care cel mai faimos salon din Statele Unite ale Americii, Kleinfelf Bridal ajuta cuplurile, indiferent de orientarea sexuala, sa isi organizeze cea mai fericita zi din viata lor. Peste 250 de consultanti ajuta cuplurile sa isi organizeze cel mai important eveniment.

Doi designeri, o singura familie – de luni pana vineri, de la ora 20. Nate Berkus si Jeremiah Brent sunt doi desingneri care isi ajuta clientii sa transforme casele din ruine in adevarate capodopere.

Doi designeri, o singura familie – reality show TLC

De la banal la senzational – in zilele de 14 si 21 iunie, de la ora 15. In acest docunentar, patru dintre cei mai cunoscuti travestiti din America, Alexis Michelle, Bebe Zahara Benet, Jujubee si Thorgy Thor isi ajuta clientii sa treaca prin transformari senzationale inaintea marelui eveniment din viata lor. Cuplurile care apeleaza la ajutorul celor 4 travestiti vor avea parte de transformari de stil, look si alte schimbari care ii vor ajuta sa arate senzational in momentul sosirii marelui eveniment.

90 de zile impreuna: Stephanie si Erika – din 19 iunie, de la ora 22. Dupa ce s-au vazut timp de 4 luni doar cu ajutorul tehnologiei, Stephanie si Erika decid sa se intalneasca si fata in fata in speranta ca relatia lor va deveni astfel una extrem de sudata. Stephanie ajunge in Australia la Erika cu sperante si entuziasm insa relatia celor doua va intra in impas deoarece ele nu si-au anuntat familiile despre orientarea sexuala.

Kenny & Armando: Unde au ajuns – din 26 iunie, de la ora 22. In aceasta emisiune vom vedea prin cate provocari trece un cuplu gay in Mexic pentru a fi impreuna. Cuplul Kenny si Armando au participat la emisiunea 90 de zile pana la nunta. Acum au propria emisiune in care isi descriu povestea de dragoste. Kevin si Armando s-au cunoscut online prin intermediul unui grup de sustinere pentru parinti. De atunci, Kevin s-a hotarat sa isi paraseasca familia pentru a fi impreuna cu Armando in Mexic.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU